Segast i stan..

hellu.
Vet ni en sak? om drygt fem timmar får ja gå hem å sooooova=). Sängen är som skönast när man har jobbat natt ska ni veta. Man hinner knappt lägga huvudet på kudden innan man somnar, Så gött så=)

Skulle behöver två tändstickor som håller upp ögonlocken.. de blir bara tyngre å tyngre.. Sitter här med kaffekoppen, men den gör ingen verkan.

Hoppas ja kan köpa mej en rottweiler till hösten.. vill så gärna ha en. Men man måste även ha tid för en också. Budda ska han heta haha... Dom är grymt fina. Men får se om ekonomin å tiden säger om de, det är ju inte bara att köpe en hund.
Som när man ser alkisarna på stan sitta med en hund som bara är av skin å ben. Som hellre köpa alkohol än mat till hunden..Fattar inte hur folk tänker ibland. Dom borde inte få ha hund när dom inte kan ta hand om sej själva ens. Dom får säkert mycket kärlek men de är ju inte allt. Stör mig grymt på dom som använder hunden som nön jävla livvakt åt en själv. Fan de är ju hunden som far illa ut, de är den som får avlivas för den gjorde nått som matte/husse hade sagt åt dom att göra. Såna finns de gött om också..

Hmm ja ni flickor å pojkar... Ska nog sätta på en kanna kaffe till tror ja:P..
Ni får ha de..

image5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0