Störtskön brud

Diggar henne stenhårt. Hon står för sin sångröst. En av få som vågar tuffa upp sej mot juryn.
you go girl!!!




beroende..

tror ja har börjat bli beroénde av kaffe.. Brukar annars bara dricka kaffe när ja jobbar men har kokar även kaffe hemma nu för tiden..
Något mer ja är beroende av är mina vänner... Känner ett stort behov att va med dom nu för tiden. Man vet aldrig när dom försvinner..

Katta: My little darling:P.. hur go å snäll tös som helst. Vi pratar mer i telefon än vad vi umgås men de är lika trevligt de med. En person som ja känner att ja kan berätta ALLT för.... När vi väl umgås så har vi hur kul som helst *oftas iaf*=). Dampar loss till knasmusik. Crazy frog tex på väg hem från karlstad haha.

Emmy: Min lilla öl vän=). Den som är lika sugen som mej att ta en öl när häljen kommer=). Den personen som ja umgås mest med. Helt underbar person,som ja har anförtrott mej till mycket på sista tiden... Vi är helt olika personer och de är nog därför vi passar så bra ihop:P.

Sanna: Min lilla banan=). Den som ja har känt längst av mina nuvarande vänner. Vi har många fina minnen ihop. Vi har börjat umgåtts mera nu, och de är ja jävligt glad över. Tyvärr så var de av fel anledning. Känner att ja kan prata med dej mest om en viss sak. För du känner precis som mej i den frågan... Är så glad att ja har dej när ja behöver prata om henne.

My: Mysan. ja ni hör bara på namnet:P.. Alltid lika glad och även pratglad. Som tyvärr ska lämna mej till hösten och dra till Stockholm *snyft* får hoppas att vi inte tappar kontakten för de. Får träffas när du är i stan på besök=). Många knas minnen har vi tillsammans. Får många år sen när vi var som värst... Din första fylla kommer ja aldrig att glömma:P haha. Finns så mycket.

Sofia: Min älskade ängel. Du finns städigt i mina tankar. Du har lämnat en stor tomhet efter dig. 15 år tillsammans fick vi och jag kommer aldrig NÅGONSIN glömma dig. Du var den som kände mig bäst.. Finns så många fina minnen av våran vänskap. Tänker på dig dagligen går inte en minut utan att ja tänker på dej. Du var min solstråle. Alltid lika glad. Saknar ditt stora leénde. Du log verkligen från hjärtat. Vi skulle ju göra så mycket till sommaren. Hoppas du är med mig i vardagen. Saknar dej älskade fiabia.

Där har ni mina  närmaste vänner.. Finns inga bättre. Dom finns där i vått å tort för en. Är så glad att ja har er så ni anar inte.. Tror inte ja skulle överleva utan er.  Love you my bitches <3



     
image23



image24

Karins kantarell lasagne.

Guuuuud så gött. Har nyss käkat en.. mycket god rekomenderar ja STORT!....
mycket kantareller som ja ÄLSKAR=). Åt inte svamp för typ två år sen, kan inte fatta de, nu älskar ja de istället. Tror de satt i huvudet sen man var liten att man inte tycker om de. Det är samma med lök.. Har ja börjat lärt mej att äta, men rå lök går inte ännu:P.. men de kommer väl de med.
Tror ja med sitter kvar sen barndomen,, Tycker om själva smaken men inte konsistensen haha gör löjlig JAG VET:P... Men men sitter de i huvve så gör de:P... Ska väl växa upp snart å lära mej käka lök:P..

Nej ska hugga in på resten av lasagnen.. Men vi hörs sen=) Hitta ingen bild med kantareller:P
image15

Nattjobb

Fint de är att jobba natt då.. Är mer en nattmänniska än möra;O).
Visst man klagar lite mellan ett å fyra, men annars är de helt okey..

Blir Karlstad med mamma å Dick i möra. Ska till IKEA å handla slut på lönen som man får i möra:P
Ska bli en ny sängram är grymt trött på min.. Ful som stryck är den med:S..
Sen blir de stolar å bord till balkongen.. Blir nog mycket annat små skräp som följer med:S..

Blev grymt glad när man öppna lönebeskedet idag=) JAG ÄR RIK!!.. För några timmar haha.. Har några skulder till pappsen som ja ska betala tillbaka.. Sen så har man TRE syskon som fyller till vecka så de blir att hitta nö till dom med.. Fan mamma kunde väl ha planerat lite bättre tycker ja;).. hehe..

I möra är de hälj igen.. Får se va som händer. Blir nog ganska lugnt, spar sej till valborg till vecka.. Då blir de nog grillpartaj hos Erik o Emmy..:P mycket fint. Ska ju bli sämre väder till häljen tyvärr men man får hålla tummarna att de inte blir allt för trälit väder..

Nej tror ja ska dra till köket å sätta på en kaffekanna:D. MUMS..

(ska dock inte ha borden på sidorna:P)
image13


image14

Dagens reklam.

haha fan va man skratta när den gick på tv=)



Dagens låt.




Många minnen!.
Får en på partyhumör.....=)
I möra är de hälj igen wiiiiie=)

världens bästa reklam

haha den äger=)



Segast i Filipstad

Jupp de är nog ja de... är inne på min fjärde kaffeköpp men de hjälper ju inte:S.
Bara skräp på tv:n också. Hade ju hoppats att amacing race skulle gå inatt men den går alla dagar förutom måndags nätter:S TYPIKST...

Har en massa funderingar som snurar i huvve på mej.. Vet inte riktigt vad ja känner eller tycker..
Vet varken ut eller in just nu...
Tankarna kommer speciellt när man jobbar natt... finns så mycket dötid att bara sitta och fundera. De är ju ifs både bra och dåligt.. Tänker för mycket bara.

Vad ska ja göra med mit liv? haha om ni vet så är ni välkomna att höra av er:P..
Har ingen aning om vad ja ska göra med mit liv. Känner att ja vill göra nö nytta här i världen. Vill ut å resa se världen. Men man är för feg för de. Kommer fastna här i Filipstad hela livet *suck*..
Ja trivs här men finns ingen framtid här.. Typ enda stället som man kan få jobb på är wasa å där vill ja inte sätta min fot, men känns som att de kommer bli så inom en snar framtid. Kan ju inte va timvikarie hela livet. Vill ha en fast inkomst så man är säker på att man klarar sej nästa månad. Är så trött på a-kassan vill bara bli av med dom.
Och kockyrket som man är utbildad till är inget för en annan heller=(.. Vet inte om ja har ork å lust att sätta mej på skolbänken igen. Inte än iallafall.

Nej nu har de vart en massa negativa ord, nu får de räcka=)...
Är grymt glad över att ha mina sötnosar som alltid ställer upp för en annan... Ni är guldvärda och ni vet vilka ni är<3
Ska ta en runda här..
men vi höres å synes:P

image11

Ny mobil

Tror de är dags nu.. blir så förbannad på min. Fast tror de är 3 som är felet. Ibland går de inte att ringa,samtals bryts ibland.. Grymt trött på skiten..
Men har ett år kvar på abonemanget. Funderar på att betala resten av telefon i en klumpsumma så ja kan köpa mej en ny=).. Men får nog bli kvar hos tre för typ alla mina närmaste har de. Blir billigast så=).

Kaffet är på kokning haha... Gött de. en kaffe köpp med en makrills smörgås de är inge fel de.
Hoppas de finns de för nu blev ja sugen på de ju.
Glömde ta me mig mat te jobbe.. tur så finns de smörgåsar här så ja överlever nog, kan dricka mig mätt på kaffe om inte annat..:P

Sanna fan de va länge sen vi sågs nu;) de är dags att ta en fika nön dag tycker ja. hmm kom just på att du börja ju jobba idag så de kan blir lite svårt den här vecka.. Men nästa vecka får vi hitta på något tycker ja=).. Kanske grilla te vecka kunde ju inte komma i fredags men kan ta de te vecka kankse?.. Om de fina vädret håller sej.

Hopp häljen då. I fredags var man i Hälleförs tog mej typ 3 öl sen fick man VÄRLDENS huvvevärk, så de blev inge mer för min del.. Tycker att man borde inse när nön inte är intresserad men tydligen inte.. Ja va ju bara sur å otrevlig:P haha fan är nog första gången ja hör de:P haha. men men nön gång ska väl va den första.
Lördagen så var man hemma hos mej*jag,katta,jimmie, o jesper*. Laga lite god mat å tog oss några öl. Gör fint de=).. Mycket trevligt;). Söndagen jobba man,sen tog ja en promenad med Emmy sen vart de sänga....

Idag har man lekt med Emmy, hon bjöd på lunch *falukorv och makaroner* mycket fint=). Rusta lite på Eriks gård *de behövdes verkligen*:P. Emmy ville få bort en massa skräp så man kunde sitta där till häljen å grilla lite.. mums. Nu är de bara kräftsäsongen som fattas,, Gött som fan.

Snart är de SOMMAR!!.. Fy fan så jävla underbart... Sola å bada med pina colada *om de nu stavas så:S*  fast blir mycket jobb till sommaren.. Funderar på att ta bort lite skift. Men ändå så är de gött med peninger:D

Nej ska se om kaffet är klart=).. men vi hörs nog sen.. Slutar ju inte fören sju så ja hinner nog med några inlägg till=)...

Ha de gött.

image10

charlie green

kan knappt tro att de här han som sjunger=) grymt bra..



Prison break.

Sitter här med min första kaffe kopp för natten=)..
Väntar på att prison break ska börja,, finns de nön bättre serie el? Svar NEJ.
Michael scofield är ju bara för söt=). Söt var en underdrift men:P
Grymt snygg är han. vet dock inte va han heter i verkligheten men snygg är han=)
Man går runt på veckodagera å väntar på att de ska bli måndag å kl 22.00. Inte ofta man tycker om måndagar men när prison break går på tvn så är måndagar välkomna=)..
De sluta ju så dumt förra vecka. fast man har ju sett på reklamen att dom klarar sej, men inte hur många;).. Hoppas pöjken klarar sej... Nej ska göra ett ryck innan PRISON BREAK!!!!!...

image9











image8



 


hellu..

Den 27 Maj fick man äntligen tid hos Ellinor.. Längtar som fan dit. Får se vad hon säger... Ska bli grymt kul iallafall. Jag och Sanna ska dit:P. *om vi hittar* haha..

Hopp i möra är de hälj igen. Jääää=). Får se va de blir. Emmy va ju sugen på öl så de får nog bli så.. Party party.

nej måste sluta plikten kallnar:P..

ha de,,


saknaden bara växer

Tycker att man borde känna sej bättre ju mer tiden har gått...
Men de blir bara värre å värre för varje dag som går.
Tycker att de borde ta stopp nön gång.
Hade en sån fin dröm i fredags... mina närmaste har fått höra den.
Kommer aldrig att glömma den,kommer ihåg varje sekund av drömmen.
Gråter mej till sömns allt oftare, å de tar aldrig slut.
Känns som att ja inte har sörjt färdigt. känns fel att gå "vidare" i livet. å beté sej som allt är som vanligt. När de är Låååångt från vanligt. Tomrummet är för stort... du va en sån viktig del av mit liv. Även fast vi inte umgicks så ofta de två sista månaderna så fanns du ju alltid där för mej.. Vi prata i telefon åtminstone.
De är svårt att lägga våra 15 år tillsammans bakom mej.. finns så många minnen som kommer upp. Kommer på flera minnen varje dag. Vill minnas mer,,, tvingar mej själv ibland att komma ihåg minnen från tex barndomen. de börjar alltid med ett leénde å slutar med tårar. Har en skiva hemma som du brände i slutet av året med många av "våra" låtar.. är grymt glad att ja har den.

*Vill så gärna komma upp till dig min älskade vän....*

Tror ni på spöken?




Jag gör ju de...

tjosan trosan

hmm ska man kanske skriva nö seriöst kanske..
Börjar bli grymt trött... måste koka mej lite kaffe tror ja.
Om fyra timmar får man gå hem å lägga sej wiiiie=)..
snart är de hälja=) haha börjar bli trött de kanske ni märker på mina fina video inlägg..
Skrattar åt allt just för tillfälle.. får se i möra om man tycker dom är lika roliga då.. Skulle kunna lägga ut flera sidor å¨bara massa olika klipp,,:P
Sanna har ju blivit osocial på telefon og;).. Tror hon har somnat ¨på Wasa:P.. haha.


Kanske ska leka med mysan i möra=).. Hoppas ni har ordnat för hösten så ni båda är nöjda=)..

Hmm nää ni får ha de.

Gammal men bra


Så söta=)


haha guuud så söta.. haha



höll på att dö

Sorry jayjoy men kopierar den här.. Ja höll på att dö när ja såg den..
Fast fatta vilken panik man skulle få om de hände en själv..¨
Shysst morsa *om de nu är de*
Men erkänn lite rolig va de väl?



Jag har inget liv tydligen:S

Tv-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Greys Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawsons Creek
[x] Heroes
[x] House
[x ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x ] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x ] Magnum
[x] VIP
[x] Stacked
[x ] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[x ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x ] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[x ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home
[] King of Queens
[ ] Battlestar Gallactica
[x] Weeds
[ ] Supernatural
[x ] Stargate SG1

TOTALT: 84

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 tänk dig för
70-92 Inget liv


Haha ja men tänk på att de va om man hade sett MINST ett avsnitt ja sitter ju inte å glor på alla;) haha.

grymt fin låt



Försökte hitta den här låten när nationalteatern sjunger den. Men hitta den inte=( *snyft*
Men tycker hon gjorde den bra=)

Min och Sofias låt

Ni skulle ha sett oss när vi dampa loss..

Saknar dej min ängel<3



Jobbar och sliter

Hejsan!..

Hopp va har man gjort sen sist då? Idag tvinga man sej ner på arbetsförmedlingen *hatar att gå dit* känns så meningslöst. Fick dock beröm för min presentation som ja hade skrevit;) hehe inte dåligt:P Sen va man med Emmy å käka nachos ,gött som fan..
Sen har man druckit lite kaffe med Katta, hon kom med tupperware grejerna så dom är de bara ni hämtar=).

I fredags vart de gör lugnt, tog en promenad med Emmy på kvällninga sen blev de en bra film å sänga.
Lördagen skulle också bli lugn hade man tänk sej, för jobba till nio sen skulle man upp kl sex på söndan å jobba igen. Men tror ni de vart lugnt eller??? NEEEEEEJ.. Tror ja har problem.... Har gör svårt att sitta hemma en lördagskväll när ja vet att dom andra är ute å har kul=(.. men va så pass stark att man gick hem vid ETT (de är inte dåligt för att va mej)... Va ganska seg när väckaklockan ringde vid sex ( jag vet att jag får skylla mej själv)
Men ja överlevde dagen, sömna på söffa direkt när ja kom hem vid två.. Emmy ringde å väckte mej vid sex.. Snacka om sleten..

Annars har man inte gjort så mycket. Har jobbat ganska mycket den här månaden å de är ja grymt glad över.. För måste samla ihop till en tvåa.. Orka med min etta.. För ska ja skaffa hund så måste ja flytta till en större lägenhet.. Men dom är ju så jävla dyra nu för tiden. hehe köpte min etta för 1500 haha tyckte man va dyrt:P fast då ska man inte börja snacka om kostnaderna för lägenheterna på störra städer:P..
Finns en som vill ha en etta som har en tvåa som vill byta.. får se vad de blir. Fast då måste man tapetsera om å grejer:S haha fast de får väl gå, då får man ju den precis som man vill.. får se hur de blir...

Nej ska koka mej lite kaffe å skura lite golv=) wiiiie va roligt :P

hörs sen..



image6




Segast i stan..

hellu.
Vet ni en sak? om drygt fem timmar får ja gå hem å sooooova=). Sängen är som skönast när man har jobbat natt ska ni veta. Man hinner knappt lägga huvudet på kudden innan man somnar, Så gött så=)

Skulle behöver två tändstickor som håller upp ögonlocken.. de blir bara tyngre å tyngre.. Sitter här med kaffekoppen, men den gör ingen verkan.

Hoppas ja kan köpa mej en rottweiler till hösten.. vill så gärna ha en. Men man måste även ha tid för en också. Budda ska han heta haha... Dom är grymt fina. Men får se om ekonomin å tiden säger om de, det är ju inte bara att köpe en hund.
Som när man ser alkisarna på stan sitta med en hund som bara är av skin å ben. Som hellre köpa alkohol än mat till hunden..Fattar inte hur folk tänker ibland. Dom borde inte få ha hund när dom inte kan ta hand om sej själva ens. Dom får säkert mycket kärlek men de är ju inte allt. Stör mig grymt på dom som använder hunden som nön jävla livvakt åt en själv. Fan de är ju hunden som far illa ut, de är den som får avlivas för den gjorde nått som matte/husse hade sagt åt dom att göra. Såna finns de gött om också..

Hmm ja ni flickor å pojkar... Ska nog sätta på en kanna kaffe till tror ja:P..
Ni får ha de..

image5

Saknad

Saknar dej så himla mycket. Kan inte fatta att de är snart två månader sen du lämna mig/oss. Finns så många minnen som snurrar runt i huvve på mej dagligen. Tänker på dej ständigt , går inte en minut utan att ja tänker på dej. Vi fick över 15 år tillsammans å de är jag grymt glad över, men hade hoppats att vi skulle ha fått minst 80 år till. Men livet är grymt de är sånt man får leve med. *tyvärr* Du var min bästa vän å de kommer du alltid att vara. Hoppas du finns med mig livet ut. Att du håller ett extra öga på mig=) för de behöver ja:D..
Tack för alla år.. och alla fina minnen vi fick tillsammans. älskar dej så grymt mycket..

image4

Veckan....

hejsan hoppsan lillebror...

Nu har de gått en vecka sen man skrev här då... Hmm har inte hänt så mycket har jobbat mest, I fredags var man hos Ewelyn på lite partaj, hade grymt trevligt faktiskt. I söndags var man hos Sanna å var på ett annat party haha jag vann å inte du MY=) ska nog ge bort den till Syrran när hon fyller år.
Sen var man i nördmarka i lördags med. Brorsans tjej fyllde år=) Grattis grattis molle....

Vart Hos Spetz idag å tagit en kaffe å pratat en massa skit. Var grymt kul att träffa henne igen, har ju inte setts sen i augusti typ:P.. Får ta de igen nön dag gummsan.

Tycker den här stan är ganska rolig när de gäller andras liv.. ryktern går i högvarv hela dagera. men men hoppas de inte sprider sej allt för mycket.. Jag bryr mej inte men vet att en annan gör de

Och så har man bråkat lite med a-kassan lite... Blir så förbanand på dom så ni anar inte.. Ska nog ta å ringa dom i möra å skälla lite. Fan dom bara krånglar hela tiden. Att de ska ta tre månader innan man får pengarna som man har rätt i att få.. De är ju helt sjukt. Tänk dom som har en familj att försörja som inte får nö pengar på tre månader, de funkar ju inte. Tur så har man ju "jobb" (timvikarie) så man klarar ju sej men ÄNDÅ!!!!. Grrr.

Lyssna på den här låten. Den brukar ja ha på hög volym å bara dampa loss när ja behöver rensa huvve eller avreagera sej lite. Har behövt gjort de några gånger den sista tiden. jag mår iallafall lite bättre. Ewelyn fick mig att lyssna på den för nön månad sen å jag fastna på en gång.




sorry

blev ett till den är till Sofia.

Haha den här låten klicka ja mej fram på youtube och kom på att du mobba mej så för mina uttal på bla jitterbugg och going solo , när vi sjöng den på singstar.
gumman min kom tillbaka till mig....


**Saknar dej min älskade Fiabia**



Uttråkad.

Tjena tjena..
Här har ni mej igen... Ska inte bli långvarig=)

Satt å kolla runt på youtube och hitta en gammal goding. Grymt fin låt, de är så synd om enrique iglesias på slutet=(..

Nej nu får de va slut bloggat för idag=).  men vi syns om en vecka igen för då jobbar man natta igen=)

Ha de gött å söv så gött...



Skrattanfall

 

Kaffe

Kaffe är min bästa vän när man jobbar natt. Kaffet är på kokning för tredje gången sen man börja. Har nog druckit en 6 koppar redan. De är ju kaffet som gör att man överlever natten. *Mumma*

Börjar bli grymt seg nu.. Ögonen svider *tycker grymt synd om mej själv* får inte sova fören efter kl sju.
Va blir de te häljen då flickor? Sanna å ja kanske ska leka på fredag=) wiiiie. my darling.
Sen hade hon ju tupperware party på söndag  som man måste gå på;) hehe nää da de gör ja så gärna...

Hade tjejkväll i lördags grymt kul med  mycket god mat å alkohol... Kunde inte bli bättre. Hade grymt kul hela kvällen förutom när vi hamna på en fest där medelåldern var 14 år så därifrån försvann vi ganska snabbt å gick hem till mej å spela idolspelet haha *äger*. Lyssna även på brittan som är my´s nya favorit de är inte dom nya låtera hon vill lyssna på utan dom gamla;).. haha.
Gick sedan till hotelle där det var dött som vanligt. Inge roligt folk ute alls. Förutom Ewelyn då;)

Nej ska gå å se om kaffet är klart. Göttis

image3

Grym låt=)

Haha sååå dålig så den blir bra=)


Tankar och funderingar

Hmm vet inte vad ja ska göra med mit liv, Har inga planer om hur mit liv ska se ut. Vet inte alls vad ja ska jobba med, För inom vården lär de ju inte bli nö med. Där får man inte fast jobb fören man har typ 20 års erfarenhet inom kommun. haha så kanske när man är 40 har man fast. LYCKAT!!..
Arbetsförmedlingen är på mej hela tin om att ja ska läsa till undersköterska men de känns så meningslöst när de inte finns nö jobb. Å flytta från stan de går inte för sej. haha är grymt feg skulle aldrig flytta till en ny stad där man inte känner en kotte. *grymt löjlig ja vet* men de är sån jag är..

Vill bara att de ska bli hälj=). De suger i tarmen efter öl. *mums* hatar veckodagera. har kommit fram till en sak att de är häljera man minns och veckodagera är som en dimma:P. haha alkohlist varning på mej.

Hmm saknaden efter min älskade Fiabia är grymt stor. Vet varken ut eller in längre. Vill att allt ska va som förr.

Nej men vet ni? tror att ja ska göra nö nytta på jobbet.. Men vi hörs nog senare ska ni se...

Oh yes!

Här är jag=)
Har följt trenden å skaffat mig en blogg:P ujuj inte dåligt....
Va händer i mit intressanta liv då?.. Ja ni de är då inte mycket. 
Sitter på jobbet å allmänt drygar... Andra natten på rad nu! börjar kännas i ögat.
Nej nu larmar de måste dra=)..
Ha de!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0