!!!!

Halloj!.
Idag kom den EFTERLÄNGTADE lönen.. wiiie. Nu kan man kanske börja leva igen;). Vakna ganska sent idag=(
Men har hunnit med ganska mycket ändå. Va först till djurshopen å betalaen skuld plus en massa hundben. Traska senare till arbetsförmedlingen som jag skulle ha vart i torsdags egentligen. Prata med en sur tant *har aldrig sett människan så hon måste va ny* Hon var inge trevlig iallafall:D. Gick sedan till apoteket å hämta ut lite P-piller. Haha va en skånsk tjej som satt i kassan, hmm hon ställde en ganska roliga fråga till mig,
- Funkar dom här?
- öö ja de gör dom, vadå brukar dom inte göra de?
- Jo, men de är ju bra att dom funkar.
Haha hmm blev lite små rädd där.. :D.
Traskade sedan till konsum å stor handla lite mat så nu är frysen/kylskåpet fullt igen:D.

Gick sedam hemmåt å käka lite frukost/Lunch/middag. Vad man nu ska kalla de när kl var fyra;).

Ska upp till Kattisen sen också. Lämna pengar för tupperware och även få mina bunkar:D. Kommer dock inte ihåg vad jag köpte förutom en skål...

Igår var man till mammsen å fira henne (Hon fyllde egentligen i Torsdag, men de blev så mycket med begravningen å annat så tog de igår istället). Hon fick presentkort hos frisyrhörnan och ett presentkort hos Ellinor *spåtant*. Men hon vågar inte gå dit själv, så jag måste boka en tid jag med.. Men de gör jag så gärna, hon är skit bra. Man får verkligen gåshud när man är hos henne, de är skit häftigt. Hon fick även en sak som man skulle massera huvudet med. De fick hon av oss alla syskon. Jag hade även vart duktig å bakat kärleksmums/mockarutor och Muffins med mintkrokant chocklas i.. Vart mycket gott=).

När man kom hem så snickra jag ihop mitt sängbord som jag har haft i ett halv år, men inte orkat/kunnat satte ihop. Men igår kom jag äntligen ihåg att ta med en skruvmejsel från mammsen.. Så nu står den äntligen vid sänga.

Nej tänka ta mig en liten/stor promenix med Buddisten!,

Ni får ha de!

Begravning.

Idag var de mormors begravning i brattfors kyrka. Har aldrig vart där inne, men guuud vilken fin kyrka. Va mycket mysigare än den i stan. Gilla den skrapt, den skapa en sådan fin stämmning. Men åter till begravningen så va den så fin:´(. Men är så glad över att den äntligen är över. Hmm bröt ihop när vi skulle fram till kistan å lägga blomman på kistan, när mamma sträckte sig fram å sa Hej då mamma med gråten i halsen. Hon fick knappt fram orden. Nej där var de droppen :´(. Va roligt att få reda på en massa saker som man inte visste om henne, när prästen berätta kort om hur hennes liv hade vart. Va väldigt intressant=). Men som prästen sa: Hon har de bättre där hon är nu. Hon har dragit en vinstlott medans vi alla sörjande har dragit en nitlott. Tror de är det som får mig att gå vidare både när Sofia och Mormor gick bort, är nog vetskapen/tron om att dom är på ett bättre ställe. Och en vacker dag kommer man att träffa dom igen. De är inget farväl utan vi syns. Jag behöver få tro att de finns ett liv efter döden,de får mig att förlåta å gå vidare i livet.

Vi syns mormor

Vila i frid <3


Rubrik?

Tjo!.
Känns som de kommer bli en fullspexad dag i möra. Vilket är bara bra så man får andra saker att tänka på än begravningen som är på fredag. Kommer väl antagligen sova till tolv. Då är de bara ut med hunden å ge han mat, för att sedan gå till Arbetsförmedlingen *som jag skulle ha vart hos igår:S* . Efter att ha vart där ska jag till djurshopen. Sedan ville Sanna ta en LÅNG promenad. Får se vart de bär iväg;) Å vad som är LÅNGT för henne;). Men de får lov att bli på eftermiddan för senare skulle aventuellt jag upp till spetsen å ta en Kaffe.. Ska bli riktigt skoj, va länge sen man såg den kvinnan:D.
 Sen blir de nog sänga skulle jag tro eftersom man ska upp tidigt på fredagen på begravning=(... Usch kommer bli tungt, men vill bara att den ska va över.....:´(

Tog med mig Buddisten förut å gick upp till Katta på en kopp kaffe. Vi kom fram till att min huvudvärk som jag hade berodde på att jag inte har druckigt nö kaffe idag. Å titta på f*n så försvann den. =)

Nej vet ni vad?
Ska fortsätta kolla på Navy CIS!..

Blandat skit

Tjosan i trosan!.
Sitter och halv glor på independence day *om de stavas så*, Har nyss badat hunden, kände att de behövdes då han lukta en blandning av skog/piss och tåsvett :D. Var ju i sörmon i söndags *mit ute i ingestans* på Am.staff träff. Budda fick prova på att spåra för första gången. Gick väl si så där i början innan han fatta hehe men i slutet gick de galant.
Igår var man till jonstorp å släpte han lite så han fick springa lite. Hade med mig en boll eftersom han inte kan springa omkring å leka själv. Han ser ingen mening med att leka med sig själv. Men har man med sig en boll då kan han röra på fläsket;). Men de va lite svårt igår, för de var kramsnö så bollen försvann i snön å han hitta den inte så han tröttna ganska snabbt på de=(. Precis när vi skulle traska till Katta på en kaffe kopp, så kom hon och Gaia. Så då fick man sällskap. Tos oss några kaffekoppar .
De blev de idag med. Så får se om man ser några spöken ikväll:D.


Nej nu ringde Katta så nu blir de en rök:D

tjohu

Tjo!.
Har lugnat ner mig lite nu, sitter och glor på körslaget. Satt och svor förut för mig själv om att de inte finns nö på tvn. Men så var de ju körslaget:D.
Ska upp kl sex i möra å jobba=(. Har ju blivit lite bekväm av mig med mina nätter;). Men de är ju ifs bara tre timmars jobb så jag ska nog överleva..
Nej tänkte slänga in lite bilder på Buddisten, var ju ett tag sen!.













????

Tänkte skriva lite om vad jag mena i de förra inlägget. Kommer dock inte gå in på så mycket detaljer.
Mormor åkte in till sjukhuset på juldagen *slagit ryggen*. Mamma prata med henne dagen före nyår å då var hon hur pigg som helst å kunde ha åkt hem den dagen, men valde att stanna över nyår. Min moster va där på nyår och när hon kom in till mormor så fick hon inte liv i henne. Så hon gick till en sjukskörteska å berätta de, men hon fick ett kort och otrevligt svar att Mormor hade vart så där hela dagen, hon är väl lite trött!.
Min moster blev paff över svaret men gick tillbaka till mormor å försökte i en HALV TIMME att försöka få liv i henne. Men när hon inte fick henne att vakna, så gick hon till fika rummet där dom alla satt å drack kaffe. Hon begärde att någon skulle komma å kolla på henne. Mormors doktor följde med moster för att kolla på henne.
Då sa han
-Oj da nej de här är inte rätt. Något är fel..
Kasta ut moster från rummet och de blev en jävla fart på dom..

Tyvärr kunde dom inte rädda henne utan hon dog då senare på kvällen....  Vila i frid <3

Min fråga är då hur länge har hon legat så där? Hon var diabetes å hennes socker låg på noll!!!!. En fråga bara om man vet att personen i frågan har diabetes, väcker man inte en sådan person när den "sover" för att ge den mat? Låten man den  "sova" hela dagen utan mat/dryck? DE gör då inte vi inom vården iallafall. Tycker de är jävligt dålig stil. Bara för att hon var gammal så har hon väl ändå rätt att leva och få den vården som hon har rätt ì? Hon var ju faktiskt inte så gammal hon var runt 75 å kunde ha haft många år kvar....

Saken kommer att anmälas, men jag tror personligen inte att de kommer att bli något..

Har vart i karlstad idag å handlat lite kläder till begravningen som är i brattfors på fredag!
 Usch kan de inte bara va över?

Blir så arg!

Ska man inte ens kunna lita på svenska läkare längre? Kommer de komma fram att de var deras fel att min älskade mormor gick bort på nyår, då kommer jag personligen åka ner till karlskoga å *************. Blir så arg :´(. Men som de låter nu, så va de en miss från folket ¨på karlskogas sjukhus. Eller miss å miss ren LATHET skulle jag säga....
Önskar att de inte hade fått veta de här, känns ännu svårare nu att försöka förstå...... Vill bara att begravningen ska vara över, är ju en HEL vecka kvar. Säger som syster att man har en klump i bröste som man bara vill ska försvinna.
Och just nu flyger en massa tankar i huvudet "tänk om"........ nää fy fan för svensk sjukvård!!

Saknar dig <3

Eva Dahlgren- Ängeln i rummet



attans da

Hmm va inne på aftonbladet å läste om vad som händer häri världen. Först blev man lite små ledsen när prison break va inne på sin sista säsong. Haha men sen hitta jag en artikel om att en undersökning hade gjorts å att dom som dricker mycket kaffe dagligen, ökar man risken att se och höra saker som inte finns, även att se spöken. Man hallucinerar mycket alltså. Men de va inte bara kaffe utom även om man åt mycket choklad,te,koffienpiller och energidrycker.

De kan ju förklara en del;). Fast de va ju om man drack mer än sju koppar dagligen, å de gör jag ju inte. Eller nja beror på hur ofta man jobbar;)







God morgon

Här är man uppe med tuppen utan anledning:D.
Vakna runt sex tiden, och kunde ej somna om, så de va bara att gå upp då!.
Trodde Budda skulle va dålig i magen inatt för han snodde en feferoni av mig igår, men han måste ha en super mage eller något för han har inte blivit dålig än. Så de blev inge spring i natt!. Mycket tacksam.

Hmm tycker att de har vart dåligt med sms från jobbet denna månad=(. Har inte fått ett enda från älvkullen. Fast dom kanske har kommit på att jag jobbar även på höjda, därför dom inte skickar. Eftersom de ska va jämt fördelat mellan vikarierna. Vill till min avdelning och jobba, kul att träffa dom gamla arbetskamraterna....

Funderar på vad man kan göra med all köttfärs i frysen. Lite ska bli köttfärssås men vad ska jag göra med resten? Biff och köttbullar misslyckas jag alltid med *Även fast man är utbilldad kock:S*. Hehe dom blir inte som mammas=( därför jag kallar de för misslyckade. Lasagne är sååå tråkigt att gör för att de blir så mycket i en form, och tycker inte alls de är gott att värma. Hmm vill ha receptet av mammsen med den "falska fläskfilen" där är de köttfärs i å den är grrrrymt god. Nej ska väl leta reda på lite recept på internet. Eftersom jag är typ pank, så får man ta de som finns i frysen, och bara köpa basvaror.

Men vi kanske hörs senare!!

Ha de!

blandat skit

Hejsan!.
Hopp vad gör ni en sådan lördags morgon då?
Vakna själv för en timme sen. Har vart ute med Budda en sväng å gett både han och mig lite frukost.
Sanna Banan var ju här igår å hade med sig lite vin å ost och kex. Mycket fint. Men tyvärr (varför vet jag inte) så drack vi inge vin=(. Vi  pimpla i oss colan istället hehe.
Kolla på let´s dance blev mycket överaskad av samuelsson som dansa som en gud fast han ser ut å va stel som en pinne:P. Carl jan grankvist hmm HAHA!. Men jag skulle dock inte göra de bättre själv, men jag är inte med i programet heller;). Gilla även Morgon han rocka loss ute på dansgolvet.

Måste samla krafter till att traska den LÅÅÅÅÅÅNGA vägen till ica:D. Måste ha hundmat så Budda får någon mat i möra. Har väl så de räcker idag, men i möra blir de nog tomt. Måste även ha lite ciggisar. GE MIG PENGAR NÅGON!!!.
Traska till pappsen sen kanske:D.

Budda har nu tuggat slut på sitt ben, så nu måste man till djurshopen också:S. Fy så tråkigt. Eller så blir de ben från ica.. Men dom käkar han ju upp tills dom är slut, men men får väl ta de ifrån han efter en stund;)

Idag skulle man leka med Katta, om nu hon håller sig vaken *svårt att tro* ;)


Nej ska göra mig iordning å som sagt traska den låånga vägen till ica *snyft*..

God morgon god morgon

Hallå sverige..:D.
Sitter här å är allmänt uttråkad. Hmm klara man till halv ett igår sen kunde jag inte hålla ögonen  öppna längre:S. Hehe så visst jag har vänt på dygne men åt fel håll.. Men ska försöka hålla mig vaken idag tills kvälla. Ska ju till Katta kl sex på tupperware party, å innan de är det tänkt att jag ska diska å städa lite, så de är fint här hemma i möra;).

Söv ju bort min tvättid igår också, så jag tog tillbaka min fredag em. Hmm ska fasiken springa ner å kolla om de finns en fm tid idag:D..

Men ni får ha de!

sömnlös natt

Kan inte sova=(. Gjorde ett tappert försök förut men de är inte lätt å somna när man har en snarkande Budda vid örat. Så jag lade ner skiten å satte på tvn istället:D. Eftersom jag hade satt in mig på att ha tvättid idag kl ett så sprang jag ner till tvättstugan och kolla om fm tiden va ledig. Men när jag kom ner så hade jag inte tvättid idag utan på fredag?? Hur fan kan man boka tvättstugan på en fredag? har jag aldrig gjort så jag måste ha vart väldans trött när jag boka sist.. Hehe men men de ordna sig ändå för fanns en tid i em när jag hade tänkt å tvätta.

Grymt hungrig är jag också... Men har nada hemma som är ätbart. Har ju ingen större lust att käka spaghetti å köttfärssås kl sex på möran:D Får väl tappert vänta till kl åtta när ica har öppnat.. Hmm fast har ju bara 200 å leva på den här månaden, så de blir ju ingen storhandling direkt. Känns som att de får bli att man frågar pappsen om lite pengar snart=(. Måste ju ha till begravningen också, plus så fyller såklart mammsen år den 21 jan. Varför ska alla fylla år när man är som fattigast?? eller de kanske bara är så för mig:S.

Får tydligen finfrämmat på fredag:D vad mysigt <3


Nej vet ni vad??

Ni får ha de!


Dampfeber

Hejsan svejsan grejsan...

börjar blir allmänt uttråkad måste jag säga. Men om en timme fårman gå till jobbe =). Höll faktiskt som lovat å gick inte å la mig förens jag hade vart på älvkullen i morse. Typ alla fråga vad fasiken jag gjorde där så tidigt för att lämna ett papper.. hehe men när jag förklarade varför så förstod dom väl lite iallafall;).

Måste bara se let´s dance på fredag hehe mycket roligt folk. Men måste bara fråga ! Va fan är blondinbella med för? Klassar inte henne som en "kändis" så tycker inte hon ska va med där. Men men de är MIN åsikt. Men en som jag MÅSTE se dansa är carl jan granquist HAHA jag kommer att dö:S. Men ser fram emot fredag:D.


Nej ska väl göra iordning en liten matsäck till jobbet;).

Ha de!

tjosan i trosan

grymt trälit. Har jobbar två nätter nu under helgen, men i natt är man ledig å så jobbar man natt i möra igen. Så de känns ganska onödigt att vända på dygne, så här sitter man å inväntar att de tredje programet av hemsökta hus ska börja:D. Söndags nöje nr 1 hehe. Har underhållt mig själv med att frosta ur frysen. Inte många som gör de kl ett på natta. Hmm. Här planerat min morgondag. Inte somna fören ca halv åtta. Ska dra till älvkullen i möra/senare kl sju rättare sagt. Bollan börjar ju då, om hon nu inte har tagit en klämdag, då blir jag arg=(. Måste lämna in mina timmar som jag jobba i dec.
Men sen får man gå hem å söve bort hela dagen, för att sedan gå till jobbet å jobba natta, sen så är man ledig i ca två vecker;) prima skinka japp japp!. Fast de kommer säkert nö jobb framöver. Va ju en som sjukanmälde sig igår så med lite tur så kanske hon fortsätter att va sjuk;) Nää da hoppas hon kryar på sig!.

Va nyss ute med Buddisten också, han fick springa av sig lite på fotbollsplan vid ferlinskolan. Tog med mig lite levergodis å träna inkallning med han, gick väldans bra. Men de där med att sitta kvar tills mamma går en bit bort för att ropa in han, de tyckte vi inte om. Stanna här själv i mörkret?? skulle inte tro de. Haha han vet mycket väl vad stanna är, men han ville följa med mig när jag gick. Men till slut så gick de även bra. Men va mycket roligare att springa efter bollen som jag kasta iväg.

Nej nu börjar hemsökta hus....

Vila i frid mormor

Hmm va ju ett tag sen man skrev en rad eller två här. Har bara inte haft lust eller ork till att skriva något.
Mina lilla söta mormor gick ju bort på nyårsafton. Känns jävligt tungt måste jag säga. Var ju hos henne på julaftons morgon och då var hon hur pigg som helst :*(. Å nu är hon borta. Har bara svårt att få in de i mit huvud. Men hon var ju gammal å jag är jävligt glad över att hon slapp lida, å inte hamna på ett ålderdomshem. Hon bodde där ute å skogen med sin kärlek i ett stort hus, utan hjälp från omvärlden. Har alltid tyckt att hon har vart så stark å klarat allt, eftersom hon va så gammal som hon var. Många minnen har man från den damen. Hon va ju ofta barnvakt åt oss tre minsta syskonen. Och mormors bullar dom kan INGEN slå.. Hon vad en liten och glad människa som hade mycket kärlek inom sig, som hon gav ut till alla nära och kära.
Är så jävla glad att jag inte tog förmiddagspasset på julafton, dom ringde och fråga men hade redan lovat mormor att jag skulle komma till henne. Men jag hann se henne en sista gång. Å de är jag sååå glad över.  Hon va så glad över att se mig också, som hon sa.
-Gud va länge sen jag såg dig. å va small å fin du har blitt.
Och så gav hon mig en stor kram :'(.
Hmm dä där med vikten kan ju disktureras, men hon var ju bara för söt=).

Nää nu ser jag inte vad jag skriver, för mina ögon är alldeles blöta.

Men hoppas du mormor har de bra där du är. Och krama om Sofia från mig.
Vi syns när de är min tur att lämna denna jord.
Älskar dig <3


RSS 2.0