Rött vs Blått

Halloj.
Sitter och halvglor på "hjälp jag är med i en japansk tv show".
Har letat ihjäl mig efter röstlappen som man fick på posten för nön vecka sen. Tänkte att jag skulle va duktig å rösta. Men den ligger nog i soporna.. Får ringa å höra om man kan få en ny lapp..
För jag tänker göra min insatts så att inte moderat j**larna, inte får mer makt än vad dom har.....
Hoppas verkligen att sossarna vinner nästa år, för får moderaterna makten i fyra år till så flyr jag landet, för dom kommer att köra Sverige åt helvete... Visst de är bra att dom får ut mer sjukskriva i arbetet, MEN de drabbar fel personer. Dom som VERKLIGEN inte kan jobba, måste ut i arbetslivet, å gå runt å ha skit ont. Då är de bättre att dom försöker hitta dom där j**larna som sitter hemma å får sjukpenning för dom har ont i lilltån.. Tycker att dom som verkligen har ont, ¨å kan inte jobba. Dom ska få va hemma. För dom har de inte så jävla gött där hemma heller.... Tycker att dom borde hitta nön mellanting i de hela.
Plus så hörde jag att dom vill införa 56 tim arbetsvecka. HUR I HELVETE TÄNKER DOM DÅ?. Arbetslösheten kommer ju att stiga som F*n. För jobbar personalen längre pass. Kommer de inte att behöva lika mycket folk. Om man jobbar fem dar i veckan, så måste man då jobba över 11 timmar per pass.. Så tex wasa/OLW som är dom största arbetsplatserna i stan, fatta hur många skift dom kommer att få lov att skicka hem. olw kommer de ryka ett skift, men på wasa kommer de ju att ryka fler. Stan kommer att gå under. Å inte bara här i stan, hela Sverige kommer att försvinna. Å varför sänka skatten? Speciellt i såna här tider, å nu vill dom sänka ännu mer?? Vart finns dom pengarna? Tänker dom alls, eller sitter dom på ett lyx hotell nön stans å dricker drinkar å kommer fram till saker på fyllan? Börjar ju nästan tro de..
Nej du mitt hjärta är rött. Jag har egentligen noll koll på vad alla partier står för. Men får VERKLIGEN hoppas på att Moderaterna INTE vinner nästa år. Visst tycke inte så där gör mycket om Mona sahlin men hon är ju tusen gånger bättre än Rainfeldt.

Nu berätta Emmy att jag inte behöver röstkortet. Så nu ska jag rösta RÖTT!!!!

Tack å hej!

Mona VS Grisen







Men hallå!

Hejsan..
De va ett tag sen man skrev några rader. Vet inte varför faktiskt, ja tycker de är roligare att läsa andras bloggar än skriva;).
Sitter här med min kaffekopp å kollar in internet världen. Ja jag vet att kl är snart halv tre på natta. :=)
Börjar jobbet om 4 ½ tim. Har små sovit hela dagen, så är just nu ganska pigg, såde lär ju inte bli nön sömn inatt inte.
Men är ganska sysselsatt i möra så jag ska nog överleva till kvällen. Slutar vid tre, så då är de bara att gå ut med buddisten, sen ska jag möta pappsen på stan. Vi ska köpa lite färg m,m. Ska göra om köket lite. Hmm inte så där gör snyggt med tre olika färger på skåperna. Men har hittat min färg som jag ska ha. Mullvad heter den. Ska även köpa grejer till kaklet. En ny bänkskiva vill jag även ha, men de får bli en annan gång.
Så dom närmaste dagarna kommer jag att tillbringa ute hos mammi, ska slipa/spakla/Måla som fan;). Blir nog en eller annan öl också hehe. Måste köpa nya handtag till skåpen också,men de blir på IKEA på söndag. Hmm har en känsla av att alla mina fondpengar i lägenheten kommer att ryka innan jag är klar haha. ..
Vill byta tapet på min fondvägg i köket också... har en bild i huvve om hur köket ska se ut, å den tapeten passar inte in:P.
Men den väggen är inte stor så de kommer inte kosta många kr:P... Eller beror ju på hur mycket den tapeten som jag vill ha kostar..

Nej nu ringer katta.... ska ut på ballen..

RSS 2.0