bakning=)

Yes bulldegen är på jäsning här på jobbe. Kände grymt sug efter att få baka.. Så bullar blir de. Får se hur dom här blir, brukar vara för generös med mjölet så dom brukar bli ganska torra *hatar smetiga degar:D*. Men nu 'är den kletig å fin haha kommer få damp sen när jag ska gavla ut den.. Hmm på tal om kavling, undrar om de finns en kavel på jobbet:S. Haha borde kanske kolla de, annars blir de lite svårt. Men får hitta en annan lösning i så fall. =)

Nybakade bullar med iskall mjölk=) NICE!..

näää ni får ha de..

4 dagar kvar

God morgon=).'
Eller nja gick upp för en timme sen.. Nu är en a fem nätter avklarade, bara fyra kvar nu:D.
Hmm drömde en sån hemsk dröm inatt=( Att Budda hade dött=(. Satt å fika med Katta och så ringde Ewa till henne å berätta den hemska nyheten:S. Och jag skulle få ta ena tiken istället *monster tiken* Den som är vildare än vildast.
Haha sen så vakna jag som tur va:P.

Nej ska göra iordning lunch nu,
Potatis och kokt körv med pepparrotssås. MUMS!!,

hörs väl igen i natt eller tidigare;)

tröööööött

guuud så trött jag är.. Ögonen svider och vill inge annat än å go hem och sova=(.
Va länge sen ja var så här trött på jobbe. Men ifs så är de den värsta tiden nu. bara man kommer till fyra så brukar de bli bättre. Och så kommer man hem gör pigg=).
Men men...

Fixa bort min fredags fm på jobbet idag. Kom fram till att köra fem nätter plus en fm på rad, inte kommer bli så där jätte lyckat.. Plus så kanske jag har fått hem Budda då. Så de va bäst att ta bort den dagen... Är ledig en vecka sen. Jobbar fredagen där på. men de har ordnat sig min valpen då.. jag har hittat en lösning:D.

Ska man koka kaffe kanske? å inbilla sig att man blir piggare då *vilket jag aldrig blir*.
Får fan bli en kopp..

ryggont

tror fan min rygg kommer bli min död en vacker dag:S... Dom här fem nättera jag har nu kommer bli hård för min rygg.. Har aldrig haft problem med ryggen. Men här om dagen så fick jag gör ont i vänster skuldra å där sitter smärtan än:S  Har väl lyft fel på jobbe eller nö. Skulle behöva en smärtsam massage...

Nää nu blir de te=)

Fick min Budda till slut=)

Hmm ja ni eventuellt på Torsdags kväll blir man Amstaff ägare=).. Till en liten go hane som ska heta Budda..
Ringde till Katta på Torsdagen å fråga om hon ville med till Karlstad å shoppa lite på förmiddagen innan hon skulle till Säffle och hälsa på sin valp. Vilket hon sa ja till.. Men bestämde sedan att vi skulle ta de på eftermiddagen istället å så skulle jag med till Säffe å titta på hennes älskling. Tackar inte nej till att gosa med 9 goa valpar.. 

Hmm men sen så RÅKA jag bli lite väl kär i en av valparna=(.  Sa till ägarn Ewa att jag skulle tänka på saken över natten.
Men bestämde mig redan efter mc donalds att jag ville ha Budda:P.
Så idag kom hon hem till Katta å då gav jag handpenning på Budda, så ev på torsdag är den hemma hos mig=).

Har inte vågat berättat för mammsen än att jag har blivit hundägare. hmm haha hon och Syrran kommer ALDRIG hälsa på mig mer=(. Men ska göra mit bästa att få dom bli lika kära som mig;). Mamma blir nog lättare än syster ryster.. Hon är lite egen av sig:D. Men hon är söt ändå på sitt eget lilla vis

Så de blir en NYKTER marken för Sandra.. Hmm är nog lika bra...
Jag och Katta ev Jenny *om hon faller för grupptrycket;)* Ska ha en myskväll istället..
Kan nog bli minst lika roligt de.

nej nu ska jag äta lite kvällsmat:D

Katta ska försöka skriva lite mer ikväll;) så du inte blir allt för uttråkad:P

allå

tjabba tjena hallå..
Hmm jävlans så trött man ha vart idag då.. Kom hem från jobbet vid halv fyra, somna på soffan. Hmm och vakna upp vid sex tiden. Då är man bra sleten..

Fikastund med Sanna igår efter jobbet.. Sen gick jag till blomsterhandeln och köpte en fin bukett å traska till kyrkogården. Hälsa på Sofia en stund. Första gången på länge som tårarana kom när jag var där... Saknar henne så otroligt mycket,

Gick Sedan upp till Katta å tog en fika där;) fick min muffins... Jenny var där också med sina monster hundar:D. haha.
Tog en deg lite senare sen så kolla vi på finalen på projekt runway. RÄTT PERSON VANN!! haha så jävla skön..
Men somna till lite då och då märkte jag..  va lite sleten, efter en hård arbetsdag;=)-

I möra blir de en roade trip till Karlstad med Katta=).. Är i stort behov av byxor.. Men känner jag mig rätt kommer jag hem med allt förutom de jag ska ha.. =)..

Nej ska fortsätta kolla på hell´s kitchen..

Ha de gött.

Extreme home makeover.

Har nyss bölat mig igenom ett extreme home makeover avsnitt. Helt sjukt tårarna bara rann precis hela avsnittet. Har blivit så blödig på senare år. Va ett skit bra program ikväll. Va sorgligt=(

Nöjd med partyt igår.. fick välja grejer för över 600 i katalogen=) de tackar vi för:P

Nej nu blir de kvällsmat..

städ tajm

God morgon sverige..
vakna för en timme sen.. har nyss diskat klart, så nu är de bara vardagsrummet och tvätten kvar:D. Har 1 ½ timme på mig innan Katta kommer. Ska ifs duscha också:S.
Dags för ljusparty ikväll, fick inte ihop så mycket folk men söta mamma fixa lite extra beställningar på olw=) de tackar vi för:D.
Lite svårt att städa utan disktrasa har ja lagt märke till.. Min sista råka hamna i sopkorgen  igår.. KLANT!.
Men men får försöka hitta en lösning:D.

Va grymt duktig igår å gjorde kladdkaka=). har tjuvsmakat å den vart helt oki.. Men när ja höll på att göra den så vart ja sugen på cheese cake. * om nu cheese stavas så*. Tänkte göre de idag men så kom ja på att den ska ju frysa å många timmar=( så de blev inge med de. Så de får bli kladdkaka..:P

Näää nu blir de städa å duscha..
Ha de gött!!

beach

hejsan..
Sitter och glor på filmen beach.. Vet inte varför ja kollar på den för jag tycker den suger.. Sämre film får man nästan leta efter:P.. Men som Katta sa förut, de finns inge annat att se..
Väntar på att hemsökta hus ska börja *kl 12*

I möra är de ljusparty som gäller. Så städning står på listan som måste göras i möra. Får kanske ta resten av diskan som ja inte orka göra klart idag:D.. Så jävla tråkigt=(.. Blir att skaffa sig en diskmaskin tror ja..

Nää ska väl kolla på filmen.. Har ja väl börjat sett en film så kan ja inte sluta:P

Men vi syns i möra minna vänner;)..

nattugglan=)

Kämpar mig igenom dom sista timmarna på jobbet.. Snart får man gå hem till en renbäddad säng. *längtar*. Eller snart och snart de är typ 4 timmar kvar innan de händer=(.

Hitta en lägenhet precis där jag vill bo=).. En två också. Men den kosta bara 2472 i månaden så har väldigt svårt att tro att elen ingår tyvärr=(. Så jävla drygt när räkninga för elen kommer va tredje månad.. Den lyckas alltid komma när man fick dåligt men lön med..
Stod även att den va behov av reperation, får hoppas att de bara är tapeterna som ser förjävliga ut haha. Badrummet va de tydligen inge fel på..
Men ifs fanns de nästan 9000 i repationsfonden så de ska nog gå att ordna den ska ni se;). Får man ju den precis så man vill ha den..
Men då ska man hitta nön som kan tapetsera,, För de har man själv aldrig gjort:P. Får fråga dicken, han kan sånt där=).
har ju redan en granne som vill ha min lägenhet så den blir de inga problem att bli av med.
VILL FLYTTA NU!!!...

nej ska väl göra nö vettigt:D..


Robbie williams- Angel

Måste lägga ut den här igen..
Fatta va mäktigt de måste va för han å står där när hela arenan sjunger.
Fan får gåshud.
Han är grym=)



allmänt

solen har kämpat sig igenom dom tjocka molnen.. Bra jobbat=).
Dag för nattskift igen,, Kör två nätter nu. Men de bra övning till min FEM nätter på rad som står på tur om en vecka=).
Men de gör inge, för man är ju en natt människa. Skulle passa utmärkt till att bli vampyr=).

Grymt sugen på att baka bullar:D Tänk er nybakade bullar å ett glas med iskall mjölk=). Funderar nästan på att köpa ett jäst paket till jobbet sen å baka lite :D. Allt annat finns typ där. Kan va mjölk som inte är så bra att ta slut på:D.
mmm får kolla ekonomin. *jäst är jätte dyrt;)*.

Kolla igenom ljus katalogen tillmit party på måndag,, Hmm finns faktiskt ganska många saker som jag vill ha där=(. Men de är ju inte gratis direkt så de blir att dela upp dom på flera partyn.. Sanna ska ju ha ett i october eller november;). Jag kanske tar ett lite längre fram.. Men ska inte ha så tätt inpå då som de har blivit nu:D..
Men ljus kan man aldrig ha för många av..
Funderar på att köpa teljus med vit tryffel ( Som min älskade Fia tyckte så mycket om) ska tända dom ljusen å hedra dit minne å även hoppas du kommer förbi å luktar:D.
Sen så blir de även ljusstakar som man sätter på väggen..
Allt som allt kommer gå på ca 500:S.. Får se om man kanske skiter i de ena.. Vill ha en ny melts doft också:D.

Så på Måndag blir de kladdkaka med *laktosfri* grädde;)
Hoppas mammsen har lyckats tvinga många på OLW att köpa:P Blir bara mer för en annan att välja i katalogen=).

Hmm näpp disken väntar..

glad igen:D

haha titta på fel kanal förut.. Klart de va tredje skiftet.
Va skit bra program.=) några pundare som plundra en ambulans å stal ett hjärta som en 8-årig var akut behov av.. När dom insåg va de va så hade dom slängt de i soptunna.. Vadå brist på respekt?? vart lite små grinig, vet att de bara är tv. Men de värsta är nog att de finns människor som skulle kunna göra de..
Men klart de sluta lyckligt till slut å den lilla flickan fick sitt hjärta och överlevde;D.

Nej ska väl ut å puffa lite:D'''


Kanske blir jag om några år??


huvudvärk.

tror fasiken huvudet ska sprängas när som helst:S.. Har redan knaprat två alvedon plus en  kopp med te.. Men de verkar inte bli nö bättre. Undrar om de är åska i luften... Mysigt i så fall:D.

Blev grymt besviken när de inte va nö tredje skiftet idag.. Va de verkligen sista avsnittet igår?? fy va lågt i så fall...
Hmm så nu sitter man å pinar sig igenom jay leno, inte så värst bra kanske. Men va gör man inte på brist på annat..

Katta hörde att du ska flytta in här om 9 dagar:D guuud så trevligt;) hehe.

Näpp orka med bloggen.

Ha de gött.

tjo hej..

hallå i stugan..

Nyss kommit hem från en hel dag men Emmy.. Har vart lite överallt å bara snackat en massa skit, *måste ju leva upp till stans rykte:P*--

Kollar på projekt runway.. Måste faktiskt säga att alla klänningar dom gjorde idag va grymt fula:S.. Men jag är ju inte så insatt i "mode världen". Men ja skulle dock aldrig sätta på mig nö dyligt.. Ifs är jag inte så förtjust i klänningar överhuvud taget.. Knappt så man sätter på sig en kjol haha:P..

Nej ska kolla vidare=)...

Ha de!


snygging på tvn snart:D

hej min glada läsare och mina mindre glada läsare:D

Hmm sitter här och funderar på om de inte är dags för sänga snart.. Men så titta man på kl och insåg att "tredje skiftet" börjar om tjugo min.. De kan man faktiskt inte missa:D. Snyggingen Eddie cibrian kan man ju inte missa;)
Känner inge behov att vända på dygne, för ska köra två nätter snart igen. börjar på Torsdag. Så de känns rätt meningslöst att vända rätt dygne då. De får bli mit projekt under häljen *eller efter* :P.

Funderar skrapt ¨på en nykter hälj till *japp ni läste rätt*... Jobbar ju fredag natt så där har jag inge val, Men vad som händer på lördag är ännu ett mysterium:D

Ewelyn har ju sjuk så henne blir de inge party med.
Sanna festar typ ALDRIG nu för tiden;).
Emmy ska väl va chafför el nö:P
My har också blivit nykterist;)
Katta ja hon har sina skäl=)
Men älskar er ändå;).. Vi kanske ska ta en tjejkväll å bara mysa...


Kolla in smile groparna.=)
Han är så fin:D




död telefon

Katta din telefon är knäpp=(.. Den bara blev helt svart å sten död.. men nu funkar den dock:P..

Får lov att ringa till tre i möra * om jag har samlat mod tills dess*. :P


humöret är på topp idag=).. Konstigt att de kan vända så fort egentligen.. vet inte vad som hände igår.. Haha va väl en liten fas jag va inne i som bara höll i en dag:P

Nej ska fortsätta kolla på " du blir vad du äter" så man får lite tips:P..
Men hon som är med idag är ju helt stööörd:D

allmänt deprimerad

känner mig allmänt negg idag.... Har rökt som en jävla borstspindel hela dagen, så halsen har fått tagit stryk.
 allmänt uttråkad...
Saknaden efter Fia har vart enorm idag. Just denna dag hade jag behövt henne. Hon kunde alltid få mig på bättre tankar!.
Tårarna har bara sprutat precis hela dagen, Fan kom hem...... Behöver ju dig kvinna....

Har funderat mycket vad mit kall här i livet är för nö.. Måste ju ha kommit till världen för nön anledning..
Vill börja plugga men vet inte vad än.... Vill bort från stan, men de kommer aldrig att hända.. För man är för feg för de.
Fan va jag önskar att man kunde bygga upp lite mod.
Visst älskar Filipstad *tro de eller ej* Men vill se  hur de ser ut utanför Filipstads skylten. *haha*

Pust men men nej jag ska väl kolla på tredje skiftet.. Får se om man blir på bättre humör då, när man får kolla på snyggingen själv å hans söta smile gropar *me like*.


dagens låt

blir så glad av den här låten=)

Carlene carter- every little thing


hellu

hejsan svejsan!

Tog mig en lite längre sovmorgon idag..
Hade sån tur inatt på jobbet=) TACK!.

Nej nu ska jag göra iordning lasagnette guuuud så gött..
Mycket godare än lasagne!


Ha de gött



If tomorrow never comes

Hoppas du fia visste hur mycket jag älskar dig.
Sa de inte så ofta men hoppas du visste de.
Önskar att jag kunde säga dom orden till dig en sista gång.
Hoppas du kan höra mig säga dom orden.


Som ronan keating sjunger säg till den/dom som du håller kär,
att du älskar den/dom.
I morgon kan de va för sent.

Vill därför säga till min familj och mina vänner att jag älskar er.
Är för eran skull jag är i livet. Vore ingen om de inte va för er.
Ni är guld värda.




sex månader

I möra är de ett halv år sen du försvann
och du lämna ett stort tomrum efter dig..
Folk säger att de blir lättare med tiden.
Men tycker att saknaden bara växer.
Skulle göra vad som helst för att allt ska va som vanligt igen.
Att du ska komma mot en med ditt stora leénde
och säga att allt är bra nu.
Har tänkt väldigt mycket på dig på sistone.
Fan kvinna vad jag saknar dig,
Tiden går så fort..
Ibland känns det som att de var evigheter sen allt hände..
Men ibland känns de som igår vi var ner till kyrkan,
och tände ljus för dig.
Kommer alltid finnas i mit liv,
Å bästa vänner kommer vi alltid att vara.
Finns ingen som dig sötnos,
Älskar dig





stolt över mig själv=)

Sandra är nykter på en lördagskväll=) inte dåligt.. Har sagt hela veckan att de skulle bli en nykter hälj,, Fast trodde mig inte riktigt, för jag känner mig själv allt för väl..:P. Men så sitter man här en lördagskväll och bara är,, Känner att jag behövde de här,,  Får växa upp å inte "supa" varje hälj=)....

Jobba fm idag, Va grymt segt att gå upp kl sex efter bara 1 ½ timmes sömn, men upp kom jag. Jag såg nog ganska rolig ut när ja gick till jobbet i morse.. Haha tur att de inte är så mycket folk ute på en lördags möra..
Satt bara några alkisar på stan å typ tre  bilar....

Lekte en liten sväng med Katta igår kväll.. Hon var ju hundvakt..
Jenny vilken underbar hund du har=)

Idag har man inte gjort så mycket. Kom hem vid två. Och då skulle man lägga sig en timme å vila ögat lite, men tror ni de bara vart en timme eller?? svar negativt...... Blir en del timmar där.. Vakna inte ens av att mobilen hade ringt. ILLA!..

Imöra är de dags för nattskift igen.. Så i möra ska jag söve lääänge med gött samvete;)..
Nej ska väl blädra igenom den där tvn för 1000 gången..



Hej svejs!!


sleten

Sanna balla ur idag så de blev ingen fika stund=(.. Men får ev kladdkaka hos Katta senare *mums*..:P
Skulle vända på dygne idag hade jag tänk för ska upp kl sex i möra å jobba.. La mig vid halv fyra i morse och hade kl på elva.Men trror ni att jag gick upp då el? Svar NEJ.. Men gick upp vid tolv, så som jag känner mig nu kommer de inte va nö problem att somna inatt=)

KATTA JAG ÄR KAFFE SUGEN!!!!!!!
Ska man ut å förpesta grannarna kanske å slå en pling till Katta.

Först blir de att kolla in mejlen å kolla om en viss person har skreve=)


bla bla

Hejsan!...
Sitter å glor på csi å snackar lite med en gammal skolkamrat på msn. Va typ två år sen ja prata med henne så dä är sköj..

Vill att första advent ska komma nuuu=).. Håller med Katta att de är nö visst med att tända ljus å krypa in i en filt med en stor kopp te. De är nö visst med advents veckorna....

Vet ni vad? Marken är om två ½ vecka wiiiiie=)

frisk igen=)

Hmm har ju skreve i de andra inlägget att jag hade väldigt högt blodsocker. Men de stämmer inte. Stickorna på jobbet var för gamla så dom visade alldedeles för högt. Hehe så tog ett nytt igår på jobbet med "rätt" stickor å då hade jag 6.1 så jag är frisk igen=) Men ska hålla på koll på där.. Eftersom jag jobbar mycket nätter löper jag större risk att få diabetes...

Ska iväg till jobbet snart igen. Slutar vid nio idag.... Regnar gör de med så kommer bli plaskblöt innan man har kommit dig..

Nääää men ni får ha en bra dag=)

God morgon

Somna framför tvn efter jobbet igår.. söv till halv åtta, dola lite i en tio min sen vart de sänga och jag har söve som en stock=).

Tog blodsockret på jobbet igår gissa vad jag hade?? 10.9!!!!!! Hmm inte konstigt att jag går runt å är trött å sleten hela tiden.  Har funderat ett tag på om ja har fått sockersjukan, för är jämt törstig, vaknar på nättera att jag måste upp å dricka vatten.. De har ja aldrig gjort förut, Visst nön gång ibland men inte varje natt. och är som sagt trött å sleten hela tiden. Lätt iriterad å haft huvevärk...
Ska ta igen ¨på jobbet idag å är de lika högt idag så de ja väl gå till läkarn å kolla dä där. Blodsockret är ju inte å leka med.

Om en halvtimme börjar finalerna i simning=). Är ju en gammal simmare så tycker de är skit kul att kolla på. Saknar simningen lite faktiskt... Sluta när jag gick i nian.. Va inge kul längre, fanns ingen fritid, Var bara skola å träning hela veckan. Tävlingar varje hälj. Kompisarna berätta på måndagarna va kul dom hade haft på häljen=(. Så jag sluta tyvärr... Men som sagt hatade att gå till träning å tävlingarna va inte ens roliga på slutet, så de va dags å sluta:P..

Nej ska koka lite te å rosta mackor å ha lite makrill på=) *mums*

Ha en trevlig dag mina vänner=)

ger upp

Japp nu ger jag upp.. Har försökt att sova sen kl ett å nu orkar ja inge mer:P. Så nu ska jag sitta uppe å uggla tills jag ska till jobbet vid halv sju. Känns rätt meningslöst att sova nu,, Kommer va tröttare om ja sover än om jag håller mig vaken.'
Har gör svårt att somna på söndagar. Man ligger och halvsöver i soffa precis hela dan efter en hård lördags natt. Så de är ju inte konstigt att man inte kan sova! Fick ju inte sova fören sex i morse.
Hatar därför att jobba måndagar.. Just måndagar hatar ja. Tror de sitter i sen skoltiden,då var alltid måndagar värst. Dom lyckades ALLTID lägga alla tråkiga ämnen ¨på måndagar också.. Å alla roliga på fredagar=).

Igår var de Larsmäss i nördmark. Var väl lite si så där, Men hade väl rätt kul..=). Höll på att frysa ihjäl där på slutet. Fasiken va kallt de vart,, märks att hösten är på väg. *tyvärr*

Yeah såg att fear factor börjar om fem min=) Me like...

Ska väl sätta på lite kaffe tror ja...

Men hoppas ni andra söver så gött=(.

skål!

Sitter här med den första groggen å väntar på att Katta som komma=(..
Blir lite tacos mys innan larsmäss. Har ju våran privat chafför mimmi som kör;) hehe.
Fanta mango är skit god att grogga med. Bara så ni vet;).

Försökte ringa Sanna förut, men vet ni vad? HON SVARA INTE.. vilken skräll *not*
hmm men får lov att erkänna att hon har blivit bättre med de där å svara. Men än är de inte perfekt;)
Du ska sitta med telefon i handen HELA tiden.. Ifall ja vill dej nö;)
HAHA!.

Nej ska ladda hem lite musik tror ja..
Ni får ha de så kul i kväll..


Nej My ja har inte glömt våran stephen king maraton;) Men glömde bort att du gilla skräckisar;) får ta en sån kväll vi med. Eller så samlar vi alla som gillar de å ser tillsammans=)

Film

Hejsan hoppsan lillebror!.
Sitter här på jobbet och håller på att döööö av rastlöshet...
Köpte med mig två filmer till jobbe som nattpersonalen har å kolla på nättera. Grease kolla jag på nyss hehe grymt bra film. En film som man blir glad över. Gjordes mycket bättre filmer "förr" i tiden. Nu är de för de mesta bara skräp. Speciellt skräckfilmer.. Ska man bli rädd så är de gamla skäckisar man ska kolla på.. Dom nya sitter man ju bara å skrattar åt.. Ifs den "nyaste" skräckfilmen som är bra är Darkness falls. Ny är den väl inte typ fem år gammal. Men den är skit bra å man skvätter till här och där.=). Me like=).

Känslan man får när man är riktigt rädd, mår ja bra av.. Haha älskar skräckisar å rysare. Tyvärr är de inte många av mina så kallade vänner som delar den uppfattning;). Så de slutar att man får se sådana filmer hemma. Ifs Katta delar de intresset med mig=). Får ta en rysar kväll nön dag katta. Vad tycker du om de?


en dag på stranden

ännu en dag har passerat, Man är en dag närmare döden... Hmm posetiva Sandra är igång igen!!..
Dags för nattis jobbis i natt igen.. Sista natten sen är man ledig tills på måndag JIPPI=)..

Tänk om mna bara kunde dra iväg till stranden å sola och bada och bara må gött.. Men de tillåter inte vädret tyvärr=(.


Fattar inte varför du ska haka upp dig på allt! Minsta lilla å du stör dig måste du skriva på bloggen. Har du inget vettigt å skriva utan att trycka ner folk så tycker jag du ska skita i å skriva. grymt trött på dina fjortisfasoner. Bete dig som den gamling du är istället.. Du känner nog dig träffad om du läser de här..

Over and out!!


Oväder väntas i möra

" Du kommer bara se mörka moln. Nu varnar SMHI för nya kraftiga hällregn i västra götaland och värmlands län. 100 milliliter väntas på flera håll och en klass 2- varning har utfärdats"

Gick in på aftonbladets hemsida och vad väntar en där?
Jo att de kommer bli ett jävla oväder i möra..
Fy fan säger ja bara..




Kul dag man verkar få i möra då:S.
Är verkligen sommaren över?
Ska de verkligen bli höst REDAN?
Fy fan för svensk sommar säger ja bara...

kramsången

var bara tvungen..
Den är ju så söt=)


Bob marley

No women no cry

Stämmer de må tro?
haha
Bob marley är väl bara för härlig.



larsmäss

Sitter här med den berömda kaffekoppen på jobbet. Dags för nattjobb igen, kör två nätter på rad nu. Går av på lördags möran å sedan på kvällen är de Larsmäss i Nördmark:D. Gud så kul. Har alltid roligt där, men tyvärr brukar man bli alldeles för full. Får hålla igen lite så man inte skämmer ut sig allt för mycket;)..
Ska dit med katta och ev Mimmi.. Damp varning.....
Får hoppas att kvällen slutar bråkfritt.. Alltid nön som bråkar..

Förra året var de bror min.. Fast de va på filibjur natta. Men då var storasyster där och hjälpte till;) Ingen slår bror min ostraffat *även om han börjar*. Kan inte hjälpa de men går nön på familjen/vännerna svartnar de för ögonen. Tycker väl om dom för mycket;).

Kameran åker nog med så de lär bli några roliga partypix..=)

Sanna glöm inte att du ska ringa till silja line i möra;).. Skickar bokningsnr till dig nu. Nr dit står på hemsidan..
Kan ju även säga att dom stava mit efternamn fel;)... Ifall om de blir krångel när vi ska på båten..

Snart börjar Hell´s kitchen=)

posten väckte mig

Idag blev man väckt av att posten slängde ner min bok som ja hade beställt i brevinkastet. De blev en jävla duns=). Men nu är de här=) Har läst typ halva boken redan. Grymt bra bok.
Är en rottweilerbok. Rasens historia,uppfostran å mycket annat. Ulla barvefjord som har skreve den.
Bland de första hon skrev gjorde mig glad=)

Hon skrev typ.Folk säger att man inte ska köpa en rottweiler som första hund. De håller jag inte med om. Bara man kunskap om rasen å är medveten om hur mycket jobb de är med rasen. Hon skrev även att alla personer passar inte med alla raser så man skulle ta reda på om man verkligen klara av en rottweiler. 
Haha hon jämförde att skaffa en rottweiler som första hund, med att skaffa barn för första gången. Man har ingen erfarenhet där heller.. Haha stämmer ju, men skratta när ja läste de,

Nej ska läsa lite till tror jag.


till våren kanske?

hej!..
Suget efter en rottis blir bara starkare.. Blir ju inte bättre nu när Katta snart ska få hem sin valp=(.
Har pratar med två kennlar, är mest sugen på den i Degerfors. Dom hade så fina rottweilers, dom hade bara en kvar från sin kull. Va nästan som att man ville åka ner nu på en gång å hämta den=( Men ja får lov att vänta tills våren då min ekonomi blir lite bättre:P
Dom skulle eventuellt ta en kull till våren *hoppas*.
Vill ha min Tequila nu:D

Tvättat hela dagens känns de som.. Finns de nö tråkigare el?
Ska snart upp te Emmy å glo film.

SANNA RING SEN!
MÅste prata med dig om en sak:P

Nu är resan bokad=)

Nu du Sanna är resan bokad så den 5 oktober drar vi=) Haha får se vad de står på biljetterna för jag tror han som tog emot beställningen inte hade alla hästar hemma i stallet.. Han va lite velig.. Men men bara vi kommer iväg så är jag nöjd=).
Något som fick mig att dra mig lite för att ta bussen ner, var att de skulle ta SEX timmar till sthlm. Fy fan säger ja bara.. Vilka omvägar han måste göra för att hämta folk.. Pust hatar att åka buss:S.. Men nu är även bussbiljetten bokad så de är bara att bita ihop. Måste kolla hur min ekonimi ser ut för resan ska betalas om en vecka:S.. hmm men mamma å pappa finns ju i värsta fall=).

Nej ska slänga iväg ett sms till Sanna å säger att den är bokad.. Tösen jobbar ju Em idag så nö svar lär ja ju inte få:P


Tankar

tjosan
Sitter här och är grymt sleten.. Somna inte fören tio i morse. De vart en jobbigt natt i natt på jobbet.. Massa tankar kommer krypandes...

nej orkar faktiskt inte blogga idag... Ska dra till ica en sväng nu.

Ha de!

blixt och dunder



jävlar va de blixtrar ute=)
nu myser jag..
Gillar när de blixtrar å smäller,
ska ut på balkongen nu och bara njuta=)





segast

idag är jag grymt seg, Huvudet bara dunkar å ögonen svider:S.
Men de får va värt de,, för fan va kul ja hade igår.. Blev ju inge på udden utan dom flytta de till parken pga vädret...
Mammsen var ju där=) Dick,Camilla och jan också.. Satt mest och stre en massa skit med dom.. Jag och Camilla dampa loss på dansgolvet den mesta av tiden:P..
Katta gummsan kom och hämta mig=) Tack<3.

Hände lite tråkigheter i slutet men de är synd att vissa inte kan växa upp!

partytajm=)

oh yes=).
Dags att ta fram flaskan å bara köra järnet ikväll.. Haha är mer taggad än vanligt.. Känner mig på topp å så har jag inte kännt mig på över fem månader.. Har inte kunnat slappnat av,, Känns fel att ha roligt när inte DU finns där vid min sida. Men idag känns de som en stor sten har släppt från mina axlar. Hoppas jag kan slappna av ikväll å bli den gamla vanliga Sandra, som finns där inne å bara vill ut... Tråkigt att de ska va sånt dåligt väder=(.. Bara de inte regnar sen när vi ska ut... Är på party på "kanotudden" som ja kallar den:P Öltält å musik de är fest för min smak de:P..

Nej ska hoppa in i duschen.. Emmy kommer väl snart...

Skål på er<3

vänner för evigt

Ville bara säga till dig Katta att jag finns här för dig dag som natt..
 Du kan alltid ringa om de är något, även om de inte är något speciellt..
Tänker på dig och hoppas att du snart kommer på bättre tankar och finner ro i kroppen..
 Och att du snart kommer bygga upp den där muren som vi prata om.
Hoppas du kan göra de med hjälp från oss vänner.
Kommer bli tufft men vet att du klarar de.
Du är starkare än vad du tror.
Kärleken kommer och går men vänskap består glöm inte de...
Älskar dig gummsan<3



allmänt

tjosan trosan..
Nyss käkat frukost, rostade mackor med makrill och en kopp te=) mumma..
Dags för nattskift igen. Jobbar natt inatt,, ledig i möra natt men sen gör man två nätter igen. Trälit att vända på dygnen hela tiden. Men när ja ser på OB listan så är de värt allt haha=).
Längtar till löning..:P

Ska ner på stan senare å käka glass med Ewelyn. SKulle ha gjort de igår men oväder satte stopp för allt.. Även kräfterna med Sanna fick skjutas upp=(.. Jag ville inte gå upp till henne ifall de skulle regna.. Sanna våga inte komma ner till mig för oskan skulle ta henne *töntvarning* HAHA SKOJA!! Du vet att ja älskar dig ändå;)
Men ja gick till ica å mummsa för mig själv istället;). Precis när ja kom in genom dörren efter trippen till ica, kom de värsta skuren.. ibland har man tur=)

Nej ska ut å förpesta grannarna....

RSS 2.0