pinsam fikastund IGEN!!

kom nyss hem från jobbet plus fikastund med Katta på Louise..
Vi prata lite snusk å en gubbe framför mig vände som om är gav mig värsta leéndet..
Haha tycker typ allt är pinsamt  så blev nog ganska röd i ansiktet.. men men de bjuder ja på:P..

Så här pigg som ja är nu efter man har jobbat, har ja nog aldrig vart=).. behöver inte ens ta en "middagslur":P..
I möra får ja sövmöra, börjar kl halv fyra.. mycket fint..

Tog mig en nachotallrik på Louise.. va grymt gött, de va länge sen=).. Vi gick dit för vi var sugna på vanlig helig husmanskost.. men de va inge som dög..:P. Om nu inte nachotallrik å bakad potatis med räkröra är husmanskost haha:P.. Tror ja inte men kan ju säga de iallafall:D..

Nej ska hoppa in i duschen nu=)..

God morgon..

hmm orka inte hålla mig vaken igår... somna vid fem igår så man har sovit i 12 timmar ju.. grymt utvilad om inte annat haha,,, ska dra till jobbet om en timme. kanske man orkar äta frukost idag för en gång skull.

Fan de som var så fint igår *iallafall till kl fem* och så ser de ut så här ute idag när man vaknar. man blir fan deprimerad. Vill ha sommar,sol.och värme. Men då lär ja ju få flytta till spanien eller nö.

gud så negativ ja är hela tiden:S.. får nog skärpa mig lite med de haha..:P.. Haft en nykter hälj´, de kan vara därskon klämmer;)..

Nej ska göra mig lite frukost.. om ja hittar nö:P te vet jag att ja har,, men resten veto tusan,,

grymt sleten,,

kan man lugnt säga.. vill bara lägga huvudet på kudden och somna in.. Men ska kämpa mig igenom iallafall två timmar till.. Då kanske man kan sova tills klockan ringer kl sex i möra bitta:S...
Leena kommer till höjda i möra=).. kommer bli grymt kul arbetsdag:P..

nej ska kolla slutet på " mannen som talar med hästar" som går på fyran.. sen kanske man ska ta en stooor städning innan sänga haha....

Men hörs vi inge mer idag så hörs vi i möra.. då är ja nog piggare:P...

GOD NATT!!...

scary..

Haha fick ett tips på en sida som jag nu dock inte kommer ihåg namnet på.. Men 118 100 säger ju att man kan fråga vilken från som helst.. så då skicka jag.. Vem är sandra rimbjer? fick då som svar..

Sandra rimbjer är en tjej från Filipstad i sina bästa år.Hon tycker om att simma och hon gärna grillar och festar med sina vänner nu när de är sommar. hon har ett klingande skratt som kan lysa upp dagen ovh är en riktig kompis. vi tror också att hon är oslagbar i kasta kubb..

Haha va ganska kul... simningen står på internet om man söker mit namn.. å säkert allt annat också:P.. Men var en kul grej faktiskt... Sanna har ju fått uppleva mina otroliga kubb kast haha ägde då=)..

om tio min..

ringer väckaklockan som ja ställde igår kväll,, men de va ju helt onödigt:P..

Men hoppas ni får en trevlig söndag=)...

Ja ska göra mig iordning för jobbet=)..

 de är jag och Emelie idag å de varning för damp.....

Dagens låt

Lasse Holm-Är det här du kallar kärlek
Sorry för den dåliga kvaliten men den är faktiskt från 1986=)


god morgon sverige..

ser ut att bli en mycket fin dag idag... får hoppas att vädret håller sig. Men min otur så kommer de väl att spöregna när man slutar jobbet så man får gå hem i spöregn=(. Men håller mina tummar för en fiiiin dag, med mycket sol och värme. Tycker att de kan bli lite varmare nu,, fasiken har ju bara badat en gång iår... och ja nrukar ändå inte va den som bryr sig om kallt vatten,, men nu är de lite väl kallt kan ja tänka mig.. Bara de är fint väder och inte blåser, så går de nog att hoppa i..=).

Hmm om en timme är de dags att gå till jobbet.. funderar på om man ska kolla om vespan startar, men tror att ja ska ta en promenix istället..
Brist på annat förut så försökte ja vaxa benen med veet, men de va ju bara skit... måste ja gjort nö fel, haha för alla hårstrån är kvar:P.. har för mig att ja har testat de förut utan bra restultat.. Om ja inte minns fel så var de jag och my som testa de hemma hos katta... Men jag kanske har drömt:P..
gjorde som de stod,, så ja vet inte va ja gjorde för fel=)... Men något måste ja ha gjort..
Nej vet ni, tacka fan för rakhyveln. Den kan man alltid lite på:P..

nej ska väl för en gångs skull käka lite frukost,,, nu när man har vart vaken hela natten, så kurrar de lite i magen:P..
Men vi hörs nog i eftermiddag när ja har slutat,, om ja inte går raka vägen till sänga då haha..

Fast den jag hade var rosa


farväl Ljungberg=(

Tack för elva fina "snygga" år i landslaget:P.. hoppas du en dag kommer tillbaka=)
du är så jävla heeeet



Fyra timmar kvar..

Tills ja börjar jobba:S.. inte ett dugg trött är man heller..

Faserna var ju typ bara 3-4 dagar:P. så ja får äta majs efter en vecka haha. Majs är gött som fan...
Sa de till en som håller på med de där..
- kommer aldrig klara av att inte äta tacos å flera veckor=(..
- Du får äta de, om du skiter i bröder..
då sken ja upp som en sol=).. Tacos sallad=)....

Tacos är nog bland de bästa jag vet.. Grymt gött. De vet mina vänner haha tjatar alltid om tacos.. När man bodde hemma så var fredagen "tacosdagen" :P. Sa alltid
- Gissa va jag ska käka ikväll..
då sa alla i kör
- TACOS..
Haha ska nog flytta hem igen tror ja:P.. eller iallafall "hälsa på" familjen på fredagar framöver,,,,

Nej ska nog sätta på en film tror ja.. får se va de blir för skit=)..

Ha de gott.


Jason Mraz

Får bli nattens låt=).. grymt skön låt,,


Raggasväng på stan

kom nyss hem.. har vart ute med Katta en sväng på stan å kollat läget. Man märker att man blir äldre å äldre, å dom som hänger på stan bli yngre och yngre:P.. Bara jag och Katta som inte har nö liv tydligen som är i våran ålder:P. Haha.

Till hösten börjar mit "nya liv" är det planerat.... men tror att GI metoden kommer ja nog köra med redan nu under sommaren.. Får se hur ja gör. ska kolla upp vad man får äta å inte.. har skrivit ut ett två veckors schema. å en massa recept. Men på en del recept stod de att man inte fick äta vissa saker om man var i fas ett och två.. så måste ta reda på vad faserna är för nö:P hoppas en fas är en vecka annars blir de tungt=).. Ska nog kolla lite på de nu..

Ska "upp" om fyra timmar och jobba.. är göööör pigg.. funderar på om man ska va vaken tills man börjar, för de känns rätt menningslöst att gå å lägga sej nu,, kommer inte somna fören om två timmar eller nö.. får fundera lite på de där med:P..'

Men vi hörs nog säkert senare.... God natt till er som ska soooova=)...

Raise youre voice

Lyssna på den här låten.. lyssna på texten, den är grym. Hon har förlorat sin bror och låten handlar om hennes kamp mot sorgen. har den här filmen den är grymt.....
Ja grina inte första gången ja hörde låten,, tror inte ja riktigt lyssna på den då. Men efter Sofia dog, så kolla ja på den filmen igen, och verkligen lyssnade på låten.. och ja kan säga att mina kinder inte va torra på braaa länge.. fäller fortfarande tårar när ja hör den låten...

Hilary duff- someone watching over me


Vill bli frisk=(

okey kanske tjatar om min förkylning.. men de är fan inte å leka med=(. Vill bara att den ska gå över, så man kan bli sitt gamla vanliga jag igen:P..

Kolla på extreme home macover förut. Vill man bara rensa kroppen, å bara nö böla så är de fan bara att sätta på det programet.. tårarna bara sprutar på en. Tror inte ja har sett ETT program som ja inte har grinat som en tok till.
Alla familjer behöver verkligen den hjälpen som dom får. Dom har oftas en sorlig berättelse att berätta.
Fast tänk va många familjer dom skulle kunna hjälpa om dom inte gjorde alla hus så "lyxiga".. visst dom familjer förtjänar de, men tror även att dom skulle bli lika glada över ett hus som inte va såååå "lyxigt".
Fast de blir ju "bättre" tv om de är överklass på husen:P.. Jag skulle dock inte klaga på att få ett sånt hus. haha *dubbelmoral*...Fast visste ja att ja skulle kunna hjälpa en massa andra familjer i nöd, om ja nöjde mig med ett mindre klass på huset. Skule ja så klart göra de.. =).
titt nu har ja visat mig lite mänsklig idag:P


tråkväder

tjosan trosan..
Tog mig ork till att gå till ica.. handla allt förutom de ja gick dit för.. men men fick mat i magen iallafall:P.. dagen börja så fin så blir de sånt här väder sen=(.. spöregnar grymt trälit. ja som kände för en liten promenad. Får hoppas att de ger sej sen, så man kan gå ut å röra på fläsket lite=)... ser faktiskt ut som att de ska klarna upp snart.. de va nog bara en liten regnskur som kom... *hoppas*... Någon av mina nära å kära som vill med ut på en promenix??? eller sitter ni alla å gottar er framför tvn/datorn?:P..

Emmy brukar va sugen, men tror hon ska ha en grillkväll ikväll..:P... Men går j alltid att fråga..

Hmm kan inte lägga ut låtar på bloggen.. uppdatera knappen finns inte.. konstigt.....


God eftermiddag...

tog mig en liten sov morgon *inte tills nu*.. behövde de, men vet inte hur ja ska somna ikväll. Skaju upp ochjobba i möra. men  men får se hur de går med de mysteriet=)..

som ja sa igår.. man mår bra innan man lägger sej, men när manvaknar är förkylningen tillbaka.. Visst fan är den tillbaka. hostar fasiken lungorna ur mig.. men de ska väl gå över de me snart.

Idag ska ja bara ta de lugnt,, inte gå utanför dörren=) hmm jo föresten kanske bara när ja ska ta ica.. ska låsa in mig...

ska nog dra dit ganska snart.. magen börjar prata med mig.. å i kylskåpet finns de enbart alkohol.. *skäms*.. så de blir att inhandla lite god mat.. grymt sugen på spaghetti å köttfärssås.. grymt länge sen. haha levde på de när ja tog de stora steget å flytta hemifrån.. åt an de två gånger om dan å flera veckor haha, men ja har aldrig tröttnat på de..:P..

nej nu får de bli en tripp till ica..=)

god natt i stugorna...

hellu.. får nog bli mit sista inlägg för dagen... tänkte sätta på nön halv taskig film å sedan lägga mig.. för nö bra på tvn verkar de ju inte va. *vilken skräll*.
Tycker att dom kan visa lite fler filmer när de är hälj. Fan har kämpar man för en "vit" hälj, dp tycker ja dom kan gött visa nö bra filmer på tvn... haha.

Förkylningen börjar sakta me säkert att gå ner.. men de gör den alltid innan man ska lägga sig. Men sen när man vaknar på möran igen, då jävlar är den tillbaka.. hur trälit som helst.. men de va ett bra tag sen ja var riktigt förkyld, så ja ska nog inte klaga allt för mycket,,

På söndag börjar man på sommarschemat.. hehe blir nog måååånga vita häljer under sommaren :P. är nog bra för mig,, när ja ska börja mit nya liv till hösten.. funderar på om ja ska börja med GI metoden.. Sandra sa att den va bra.. men ska fundera lite på de:P... en del säger att de inte funkar men en del säger att de gör de.. går ju alltid att prova,,

Nej ska sätta på filmen nu..

GOD NATT!!


IQ badboll

haha tog ett litet tag innan ja hitta mina bilder från digitalkameran.... leta igenom hela dator tror ja haha.. men till slut hitta ja dom... datorer är inte min bästa sida direkt haha..  men ja tänkte bjuda på lite party pix. bilderna är tagna på våran tjejkväll..

Röktjejerna börja kvällen med en cigg=)



sen in för en liten dans=)



hmm ingen orka vara seriös på kort... *förutom Emmy hehe*





Okey vi tog faktiskt ett ganska normalt kort..men haha



Mysan och Jag=)



Jag och Katta...=)




Finns så många bilder som ja skulle vilja lägga ut haha fast har inte ork till  de just nu:P.. men dom kommer ja lovar...'

seeeeegt..

fan va segt de va att ladda hem msn... jävla bredband..
sitter här med min kurrande mage å har på scream ett på tvn,, funderar på att ta nö å käka,, har varit dålig på att käkat idag.. har ätit en smörgås.. tror ja får ta mig lite mat snart,,

gött att va hemma faktiskt, bara ta de lugnt. de är tyst omkring mig å de kan inte bli bättre:P..

Tror ja ska gå in på youtube å lyssna på wind of change..=).

blev otroligt besviken när ja gick in på aftonbladet å läste att min sötis *Fredrik Ljungberg* inte skulle spela i landslaget nö mer=(. fan de va ju därför man kolla på fotbollen, för att se han springa omkring på plan å se snygg ut haha. vem ska man kolla in nu då?? hmm rosenberg är ju ifs rätt het han med..

På tal om hetingar... ni skulle ha vart i "stan" idag vid statiol.. TRE fulla bussar med unga militärer stod på parkeringen:P. grrr.. va nära på att lämna Emmy å hoppa in i en av bussarna haha.. fan att man inte gjorde lumpen,, tror nog att de skulle ha vart jävligt kul *om man hade kondition till de*... plus att de en massa fina pöjker i uniform hela dagera de kan ju inte va fel de heller haha...

Nej ska kolla igenom kylskåpet å se om de finns nö ätbart..

hatar att va förkyld

fan va trälit de är..... när man ska sova så går de inte... men när man inte skasöve då jävlar är man hur trött som helst... blir stöllig... igår kväll la jag mig halv åtta och vakna fyra timmar senare å kunde inte somna om,.. så då va man uppe hela natta+dagen, så vid fem idag la ja mig i sänga för att vila ögat nåra minuter haha jo tjena. Jag vakna halv tio... fan saäger ja bara,, nu kommer ja absolut inte somna inatt,,, Ska jobba fm på söndag,, får se hur de går. hoppas förkylningen går över lite grann så man får sova nön timme innan jobbet,,,

Grymt gött att ha en nykter hälj för en gång skull...Skulle ha tagit nön öl med Ewelyn ikväll, men när ma vakna halv tio så känns de rätt menningslöst att börja dricka haha.. men men får ta igen de nästa hälj...

Nej ska ladda hem msn tror ja...

ha de gott..

Har äntligen fått min dator

hej på er...
Idag kom min dator=) grymt glad.. även de mobila bredbandet kom,, trodde inte ja skulle få de idag men de fick jag=)... krångla lite när ja skulle installera de.. men nu funkar de=).. trodde de skulle va segare än va de va... har hört att tre bredband är segt här i stan... men de funkar skapligt...

Så nu får ni nog höra mer av mej=)hehe..

Ikväll får vi se va som händer.. är ju Lasse stefanz utanför degerfors ikväll men dit kommer man nog inte:P...
Ewelyn gapa å skrek förut på stan å fråga va som hände ikväll.. så hon är nog partysugen:P får nog ringa henne.. tror de va en sak som hon sa förut,, men hörde inte.. men ska slå henne en pling snart...

Nu ska ja städa å diska lite... kanske ta en dusch.... Har hört att de är ganska fräscht att duscha haha...

nej men ni får ha de... hörs nog senare....

Kramis

Min och Kattas damplåt

ojojoj resan hem från Karlstad är något ja sent kommer glömma=)..




Robbie Williams- Angel

grym låt


Dagens låt

Backstreet boys- Get down
Mina gamla favoriter....=)






ÅNGEST!!

hmm har nog gjort något väldigt dumt!!,,, haha beställde nyss en dator för 6000 * med en massa tillbehör* sen så fixa ja ett mobilt bredband som kommer ligga på en 200 i månaden:S. Jag kommer bli fattig..
men men som ja sa till Katta förut, så märkte ja att ja hade 5000 på kontot å de är löndags på fredag=) INTE dåligt för att va mig de.. *klappar mig på huvudet*
men va dock inte lika duktig när ja beställde datorn-- Plus så handla ja på HM igår natt för 500:S...
Nicht gut!!!....

Nej ska leta efter en dagens låt;)... ha de gott..

Jävla äckel....

Blir så förbannad när ja läser om barnpornografi så ja tror ja skulle kunna ***** någon.....
Läste en artikel på aftonbladet där en "chef inom försvaret* hade spridit och även hade barnporr på sin dator..

*En högt uppsatt chef på ett regemente i Mellansverige riskerar att få sparken för att han innehaft och spridit barnporr.*

Vadå riskerar?????? han ska få sparken med omedelbar verkan.. å lås in fanskapet......
fattar inte hur dom männsikorna tänker.. Vet att dom är grymt sjuka i huvudet men HALLÅ!!!!... Så jävla äkligt. Hur fan kan man tända på barnporr......?. Visst oftast kan man inte rå för dom sakerna man tänder på. MEN att man sjunker så jävla lågt att man utsätter små barn för nö dyligt, de finns inte i min värld....... Så jävla upphetsad kan man bara inte bli att man är tvungen att ha "sex" med ett barn. ¨Grymt sjukt....
Alla pedofiler borde låsas in å aldrig mer få komma ut..... sätt dom på en ö låångt bort från allmänheten å där kan dom få sitta......
nej nu kokar ja... får nog ge mej innan ja skriver nö vääääldigt dumt....
ÄCKEL!!!!!



världens magont

jaaaaag döööör snart... Känns som mensvärk men de kan de inte va:P Bara ja inte håller på att få magsjukan då dör ja=(
Kanske bara är inbillning. nej ska nog säga hej då för natten=). men vi hörs ikväll igen då är de sista natten..:P
men hoppas ni söver gött.. de kommer ja göra när ja  får gå heeeem,.

Natti natti..



Så jävla fin låt

Lägger in den igen... såååå jävla bra..

Scorpions-wind of change





Roger pontare

Den här spela bandet i Lördags.. Många minnen å en massa DAMP!!!..


Dagens låt


Hörde den här på MTV här om dagen... haha va tvungen att lägga in den..:P
va ju ett tag sen den kom ut:P


Midsommarhäljen

hej hej kära dagbok *asg*

Har nyss börjat jobbet... känns helt okey inte ett dugg trött *som ja brukar vara annars* så de kommer nog bli en luuuugn kväll:P..

Hopp i fredags så va man hemma hos rimbjers mansion=).. Där var nästan hela familjen samlad=) Förutom pappa.Patric och Molle.. hehe molle är ju en del av familjen Rimbjer nu:P Patric och Molle förlova sig i fredags=) Grattis <3 och välkommen till familjen hehe du kommer inte få en lugn stund haha:P nu är de bara bullen i ugnen som fattas=)
 Åt lite god midsommar mat,,, var grymt trött å jävligt osocial *sorry*

I lördags var de dags för parken fy fasiken va kul ja hade där=).. Va först hos Ewelyn å prata en massa skit sen bar de iväg till parkhallen.. Tvinga upp Mimmi till parken efter många om och men så kom hon upp dit:P Tappa ju bort Ewelyn inne i parken men dampa loss framför scen men mimmi och co från 23:00-02:00 haha de kändes dagen efter:P.. Sen jämt innan de skulle stänga mit i "efterfesten letandet" så ringer Patric och han fick för sig att han skulle samla alla syskon *sex st* haha å de klara han.. Lillebror har ju äntligen blivit 18 så han också får va med:P Sen skulle då stå på led i åldersordning haha va någon pappa kände som ville träffa oss alla.. haha såg nog kanske kul ut:P.. Dock inte lika kul när ja är typ mittenbarn fast är kortast å alla andra typ två huvuden längre än mig:P fattar inte varför ja blev så jävla kort:P...
men men efter många om och men så fick tag på efterfest.. hade grymt kul där med.. Va hos en som nyss hade flyttat in och han låg däckad på sitt rum å vi spela ganska hög musik till fem på möran.... *jag försökte vara snäll å sänka några gånger men då va de nön annan som höjde haha*..
**ska du med hem till mig å käka deg;)** haha kvällens bästa raggningsreplik....
Så vid fem tiden så traska jag,Mimmi,Jossan och Ingeborg hemmåt=).. Gick ganska segt hem måste ja säga.. Man hörde sängen ropa efter mig på lååångt håll=)..
Tack för en grymt kul kväll.... Måste göras om nön gång:P

Igår *söndag* låg ja mest hemma å tyckte synd om mig själv=)....

nej ska dra iväg å skura lite golv;).. men vi hörs senare..


Trevlig midsommar

Hoppas ni alla får en trvlig midsommar i regnet:P..
Ska snart till mammsen och käka lite.. sen blir de grillning hos Sanna=)...
Mycket fint,, hoppas vädret ändrar sej...
Nej måste dra.. hörs på måndag kväll=)..


Snart är det Lördag igen!!

Inte långt kvar nu te hälja=) Suger i Öltarmen haha:P..
Gissa vad ja gör??? spelar yatzy=) natten går grymt fort när ja spelar de.. Mycket  fint.

Nej ska sätta igång med möraarbetet sen ska ja hem och sova=)..

Men vi hörs igen snart=)...


haha björn Gustavsson är så jävla bra... synd att han är utbränd och ska ta en pause.. han är GRYM
Titta och NJUT




hahahahaha

Farbror Frej- Avgasrös





Den bjuder ja på...=)

Dagens låt

Roy och roger- macken


hellu nattugglor

hejsan svejsan... hoppsan loppsan..

Sandra börjar få damp.. Tankarna snurrar för fullt i huvve... Försöker träna på de som spådamen sa till mig att göra:P men de går dock inge bra haha..
En till sak som hon sa att ja skulle försöka ta ner min mur lite.. De har hon rätt i för ja vill inte släppa in nytt folk i mit liv. Är ganska misstänksam av mig:P. haha hon fick verkligen kämpa för att läsa av mig sa hon...
Tycker att ni som inte har vart hon ett medium borde göra de. även om ni inte tror på de.. för är hon/han bra så kommer ni få såna rysningar i kroppen.. är skit häftigt... Finns vissa saker som inte kan ha en anning om som hon säger.. Hon beskrev mig EXAKT som jag är--- tom med små sakerna.. Tex att ja biter ihop så om nättera att ja får ont i käkarna på morgonen ,, de visste hon! hur skulle hon kunna veta de?... rekomenderar de starkt.. men hör efter först om han/hon är bra... finns vissa som bluffar också..

Nej ska kolla igenom youtube så ska ja bjuda på en dagens låt.. *varning för damplåt*



god kväll i stugan

hejsan svejsan..
Kom nyss till jobbet. Har vart hos maggan på personalfest.. God mat å mycket skratt haha. Synd att vi blev bombarderade av knött:S.. haha alla bad mig å två till att kedjeröka så att knötten försvann men de gjorde dom inte:P.. tror knötten och myggen tycker om  mej, Tror mit blod är en delikates för dom:P... Men mest synd var de om Kristina som fick lov att åka hem för dom var omkring henne hela tiden:P.

Hopp gör min andra natt i rad nu. Klappräd som ja är hade ja bokat tvätt tid idag vid ett. Men ja kom allt upp då, men sen somna ja igen å vakna vid halv fyra *inte bra* så de blev lite panik innan ja skulle till Maggan.. Men pappsen va så snäll å skjusa dit mig.. Syrran fick äran att hämta mig:P...

I möra fyller broder år=).. Grattis grattis. Så i möra blir de att dra till nordmarka på partaj... Är ledig till på söndag då jag gör förmiddag inte lika roligt men de får gå=)..

nej ni ska nog spela lite yatzy innan ja ska börja med lite arbete:P..



hallå

tjenis penis,,.,

Snart är de läggdags *om tre tim*,....

Men gråt inte för de,,, för ja jobbar natt i möra med:D. först ska ja på "sommarfest" hos maggan;D,,

men vi synes i möra... ha de gött...





 



Blip

Spelar som tusan:P.. grymt roligt ni borde gå in på blip.se. massa roliga spel..


SNART ÄR DET LÖRDAG IGEN:D




 


Dagens låt

Peaches-skateboard


 



haha orka va seriös..

Livet är bra orättvist....

Prata en bra stund med Inga-Lill i fredags på öltältet.. Kul att hon se henne ute faktiskt. Man får blandade känslor när man träffar henne. Man skinner upp men samtidigt så lider ja så med henne. Ingen ska behöva gå igenom de som hon gör.
Min sorg som ja har efter min Fia, är inte ens i NÄRHETEN av vad hennes sorg är. Kan inte ens tänka tanken på hur de skulle kännas när man miste sin dotter/son. Hon visa glatt upp vad hon hade på sig som va sofias. Vi skratta mycket men såg att hennes ögon snart skulle fälla en tår. Jag sitter här och ler när ja tänker på Inga-Lill. Sån fin person hon är... Hon har vart så jävla stark, jag beundrar henne..Men som hon sa själv, hon bär på så mycket inom sig som måste ut. Och ja förstår henne,, hon kan inte klappa ihop totalt för hon har en son som behöver henne...

Hon sa såna fina saker till mig i fredags så ja trodde ja skullle börja gråta... Hon är guld värd. Och som hon alltid säger när vi träffas.
-du kommer väl ihåg att du ringer mig DIREKT när du är gravid=)..
Haha inte dags än på länge men lovar att du ska få veta de direkt:P..

Jag,Sanna och Therese betyder mycket för henne. Vi är hennes döttrar nu brukar hon säga. Och jag kan inte bli mer stolt över att ha en "mamma" som henne...

Fia älsklingen... alla saknar dig så. behöver dig.... fan säger ja bara.....

NoneNoneNone

jobbar och sliter

hej på er.
Kom precis till jobbe. Ska snart dra iväg och se på fotbollen=).. måste ju kolla in snyggingen Ljungberg *grrr:D*
Hopp hänt sen sist da?
I fredags va de 6 juni å dags för Öltält:P Hehe va grymt kul, Sandra va lugn för en gång skull inte dåligt för att va mej=).
Bästa kommentaren den kvällen kom från en vakt.
Jag smög lite snyggt å skulle ta hans batong, fort ja tog tag i den sa han
- nej nej den där rör vi inte. Den går ändå inte på batteri=)
haha tar tillbaka allt som ja har sagt om dom nya vakterna, att dom ska va sura å griniga. Men dom kan allt lätta på trycket dom med... Haha.

På lördagen var man ute i skogen och blev uppkäkad av mördarmygg.. Fan ni skulle ha sett mina myggbett dom va fan inte normala.... Stora som fan... Emmy bara skratta åt mej=(.. hehe fast dom klia inget så de är ett plus:P
Emmy skratta åter åt mig när ja sa att ja trodde ja har kommit i klimateriet:S. Fan mensen har ja inte å va såååå varmt så svettades som en gris.. :S. tycker de är fina tecken på att man har kommit dit..

Har haft Intensivsimskolan både idag och igår.. saknar de lite fan va söta dom är.. Synd att  ja bara kunda dom här två dagarna.

Nej blir att kolla på fotboll en sväng men ja kommer tillbaka;)..


hund=)

Har ändrat mig när de gäller vilken hund ja vill ha=).. har lagt rottweiler åt sidan, har kommit fram till att de får bli min andra hund i livet=). Nu är de finsk Lapphund som gäller. Dom är ju grymt söta=).
Men först blir de körkort plus flytt till större lägenhet.... Vill så gärna ha en hund, men som sagt finns saker ja måste fixa först=)..
Blir nog att dra till Falun till hösten på intensiv kurs.. blir att spara pengar under sommaren inte bara till kursen utan måste lägga undan lite för dom två veckorna ja inte kan jobba:P. Får se hur ekonomin ligger till då.. Ska göra mit bästa hehe för måste ta tag i körkortet vill ha vill ha vill ha..:P




Dagens låt

Smurfarna- Vilken smurfig sommar




Haha den här skivan gick i varv för i tiden haha..

Sommar=)

Faaaan va underbart dä är ute=). Idag har man tagit sitt första dopp i sjön=). Va lite kallt i början men sen va de riktigt skönt. Va i asphyttan med Sanna och Staffan, bada jämt där när man var "liten" hehe leta musslor med föttera, var där pappa försökte lära mig att dyka haha han fick de inte lätt. Sen så har man grillat hemma hos Sanna och Staffan mycket gött... tror ja har grillat mer nu än va ja gjorde på hela förra sommarn:P. Nu är de bara kräftsäsongen som ska börja MUMMA!!!...

Igår var man hemma hos My jag och Sanna å hjälpte my att bli av med bullarna hon hade bakat=). Blev även jordgubbar å grädde hehe. Va ingen lätt match att gå upp till henne... typ 30 grader varmt, stekande SOL, plus är de bara UPPFÖR till henne.. Jag och Sanna va varma och goa när vi kom fram:P.
Efter att ha vart hos mysan så tog jag och Sanna vespan å drog till Sofia med en fin blomma:P... Hon hade fått en massa fina blommor av nära å kära.. Hon som klaga på att hon aldrig fick blommor, men nu får hon de. Tyvärr av fel anledning men tror hon blir glad över alla blommor..
Sen va man hos Sanna på kvällen, dom bjöd på tacos=) mycket gott sen drog vi till ica å hyrde en film. Haha den va rätt rolig faktiskt..  råttatouille hete den tror ja:P.. En mus som vill bli kock:P

Nu sitter man här på jobbet fast man hellre velat vart hemma å tagit nön ÖL=). Men men sparar ja dom pengarna.. hehe.
I möra blir de öltält på stan ska bli grymt sköj faktiskt,, Längtar:P.

nej ska göra lite nytta men vi höres sen:P


De va tider de.

Haha kommer ihåg när paradisio var i parkhallen,, då var man inte gammal. Tyckte hon var gör häftig med sina olika peruker haha.. fick lov att gå dit med syrran. Den här låten har man "dansat" till framför spegeln många gånger=). Man ska va liten egentligen, minst bekymmer då=). Vill inte va vuxen=(.....




Kommer det att hända?

Har tänkt på en speciell sak som spåtanten sa till mig i tisdags,,, Hon sa de aldrig rätt ut men de va just sättet hon sa de på som fick mig att fundera på om en viss person snart kommer att gå bort. Hon kunde ha menat nö annat med de hon sa. Men de är det enda ja tänker på nu för tiden,, kan inte sova om nättera är livrädd att mina misstankar ska slå in.. Klarar inte av att förlora den personen ja kommer bli knäckt.... kommer inte överleve de...
hemskt att ja tänker så men kan inte hjälpa de..
tänker mest på nättera som sagt. Sover inte så bra längre... kan inte somna om ja inte är dööö trött.
Vill få bort dom tankarna. vill inte gå runt å tänka på de för de knäcker en.

Vet att hon inte få säga såna saker,, men som sagt hon sa de aldrig rätt ut. va just de som hon sa att ja skulle göra. varför ska ja göra de? kommer ja att ångra mig om ja inte gör de? har aldrig mått dåligt av de,,,,
Fan ja vet inte.......... Som damen sa.. JAG TÄNKER ALLDELES FÖR MYCKET!!!!!!


Bubbles

haha va fan vart tog dom vägen?? haha



Mr cool!

På fredag är de 6 Juni=) öltält på staden som gäller... Ledig typ hela veckan, hoppas de blir fint väder så kanske man kan dra till stranden nön dag å ta de "första" doppet=). Vet att de kommer va grymt kallt men men ja brukar inte va så kräsen..:P. Många som har tagit de första doppet redan så de går ju att bada de är inte allt för farligt:P.
 
Funderar på att köra nyktert till hösten och börja mit nya liv=)... Slut med rökningen,supandet å börja träna å äta rätt=).. hmm dom två sista kan ja nog garantera men dom två första blir lite värre:P. men men de är det som är högst på listan får se om de går vägen *kommer aldrig gå*....

Haha Lettland ägde ju Eurovision i år.. fan att dom inte vann=)... istället vann den smörigaste låten. usch å fy ingen bra låt=)..

Lettland- wolves of the sea



I`m baaaack

hellu era *****:P

hehe dags för nattskift igen.. Sitter här framför datorn med den berömda kaffekoppen *mumma*.
Hehe har haft en grymt kul hälj. I fredags så va man hos Ewelyn å drack, sen vart de persberg på fest å där blev de mer dricka sen så blev de "huset" och lite mer dricka:P.. kom hem vid fyra tiden skapligt trött orka inte med såna turer längre, börjar bli för gammal tror ja:S.. Hade grymt kul, träffa broder i persberg lika full å glad som vanligt;).. Kom på varför ja ALDRIG blandar öl, cider . För man blir GRYMT dålig dagen efter:P.. Ja ska hålla mej till en sort annars är de köööört.. Gött att man jobba Em på lördan hehe men de gick skapligt:P... Skulle ha vart te parken i lördags men Sandra va lite trött:S.. Så de blev en mysig filmkväll istället=).. Spara ja dom pengarna *duktig*.
Idag *söndag* har ja lekt med Ewelyn, och carro va med en sväng mycket trevligt... Titta runt lite på stan bla...


Nej ska väl ta mej en runda och även städa lite:P..

Haha skrattar varje gång den kommer på tvn... såååå jävla bra... haha


RSS 2.0