Blandat

Jaha kanske ska skriva en rad eller två..
öö i fredags va de ju den stora dagen *min födelsedag :D*. Fick en massa smått och gott. Va hos mammi för ville att syrran skulle få leva lite till, eftersom hon är allergisk mot Budda. Å även Broder Henric. Så jag bestämde att de kanske va bäst att va hos mamma ute i skogen:P. Efter mycket tårta/kaffe å en jävla massa prat, styrde man hem för att hämta drickat å traska senare till Bali.. Hade skit kul, å fick mig bra många skratt under kvällen, så den vart lyckad:D. Fast de va ju dock inte så mycket folk ute, men de fanns några heta tyskar på "Alexander" ;).
På löragen va brudarna här på lite mat och vin/cola. Tack för presenterna mina gummor <3. Åkte sedan runt lite, å Katta å Jenny åkte bob på stan haha jag va inte så där gör sugen:P. Men vart mycket skratt även den kvällen.. :P.
"Desamma Whala desamma Whala" Haha Kattas kommentar när han skrek åt henne att använda hjälm, för hon kan ju ramla och slå sig;).

Söndagen va man bara hemma å dega *tror jag*. Tror att en person har slagit i huvudet, den personen överaska mig två gånger;)...

Måndag Jobbade jag, å Budda fick va själv för första gången så pass länge, å de gick super bra. Men de va frågan om de gick så bra för min del:P Hmm sista timmen på jobbet var tortyr. Ville bara hem till hunden. Tyckte så synd om han=(. Men han hade vart så duktig:P Å grannen hade inte hört han något. Å de är ju posetivt <3

Tisdagen var lugn. Fika med Mimmi på eftermiddagen. Fick ett jättefint kort som hon hade gjort själv. Å ett stjärnhalsband *till stjärnan själv;)* Va jätte fint de med. tack så mycket <3.

Idag har man vart till stor staden Karlstad med Emmy, Va ¨på Obs å IKEA å strö handla lite:P Å va ju självklart inne på donken också. Har vart hos henne ikväll också å käkat tacos * Tacokvinnan de är jag de* Haha men finns de nö godare el? Fick jag välja en rätt å käka en månad så skulle de bli ett självklart val:P

I möra ska jag först till arbetsförmedlingen å sedan ska jag ta en fika med Inga-Lill. Ska bli grymt kul å skönt att få prata lite med henne. Va så länge sen=(.

Nej ska ut i "friska" luften å plinga en signal till Katta <3.

Brist på annat!

Hitta den här hos Katta, så tänkte göra den jag med. Har ju inge bättre för mig:P



Regler:

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till!

1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Supa
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Super Modell =)
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: strumpbyxa:D
8. Mat: Stuvade makkisar
9. Sak i badrummet: schampo
10. Plats/stad: Säffle :P
11. En orsak att vara sen. Sängen:D
12. Något man skriker: SUUUUUUG! *När de inte går som jag vill*
13. Film: Saw
14. Något man dricker: Sockerdricka
15. Band: Svenne rubins
16. Djur: Snok
17. Gatunamn: Sturegatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Someone watching over me <3
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sex

Hallå Världen!.

Sitter här å halv degar framför datorn/tvn. Känner bara för att lägga mig i sänga å SOVA!. Men Kul att vakna vid sex tiden i möra bitti:S. Då blir de ju en LÅNG väntan till presenterna:D Som jag inte får fören fem haha. Japp i möra är de MIN dag.. HAr bakat tårtbotten idag till min after eight tårta.. Kokat ihop grädden/after eight så den är riktigt kall i möra. För de går ju inte att vispa ljumen grädde. Visste ni dä;)

Har hittat ett offer som går ut med mig i möra:D.... wiiiie kvällen är räddad;). Sandra ska va Full å Glad i möra.
Ska försöka ta med mig kameran också. Men jag lägger ju typ aldrig ut dom ändå;) För jag måste typ leta igenom hela datorn för att hitta bilderna sen. JA JAG VET ATT JAG ÄR IQ BEFRIAD. Men jag är stolt nog att erkänna de, mot vissa andra :P.

Nej ska fortsätta kolla på simpsons..

Ha de!..

haj haj!

Halloj..
Nuss hemkommer från en liten promenix med Emmy/Perra och Buddisten. VA skönt att röra lite på  fläsket.
Har även varit hos Katta å fått mig lite Kaffe, de va mycket trevligt... Budda och Gaia fick busa av sig lite.

Har en sådan ågren inför möradagen.. Kan inte fatta att de snart har gått ett helt år sen mitt liv förändrades. Ett år sen man fick de där hemska samtalet från Fias underbara mor. Alla tankar som flög i mitt huvud när hon sa att hon hade nö tråkigt att berätta. Men att hon skulle va död korsade aldrig mina tankar. Tänkte mest * jaha nu ligger hon på sjukhus/bilolycka m,m. Men aldrig att hon skulle va borta från mitt liv för evigt. Har fortfarande svårt att förstå att jag ALDRIG kommer att få se henne igen, aldrig ha våra specialla stunder tillsammans, Aldrig höra hennes skratt igen. Aldrig höra hennes "dumma" kommentarer igen. Aldrig ha våra speciella fyllor igen. Alla desamma minnen som vi fick dela efter 15 års vänskap. Dom minnen spelas ofta upp i mina tankar. Speciellt på nätterna. Vill bara somna å drömma mig bort från verkligheten, å bara drömma om henne.  De där med att folk säger att de blir lättare med tiden, har jag då inte märkt. Tomrummet bara växer för varje dag. Mitt behov att få se henne igen bara växer. Skulle göra vad som helst för bara fem minuter med henne. Bara berätta hur mycket jag saknar henne, å hur mycket jag behöver hennes vänskap. Saknar våra samtal, å knasiga ide´r. VI hade så mycket planer för framtiden, som vi inte kommer att få uppleva. Vill inte till thailand längre, för ditt skulle VI. Vill inte till USA längre för ditt skulle vi åka... Kommer kännas konstigt att dra dit utan henne. Men vet att hon skulle va med mig på resan på hennes sätt. !!
När vi satt på Kattas balkong förut så gick de en tjej som va så lik Fia när man kolla snabbt. Men hon va ju blond,men de är så som jag minns fia. Fia är blond i mina ögon. Fia va blond i drömmen som jag hade jämt efter hon gick   bort. Är nog för att hon alltid har varit blond, förutom sista tiden. ..
I möra ska vi tjejer köpa en bukett blommor till henne, sen så blir de en fika, å bara prata minnen om henne och även en massa annat.
Älskar dig Sofia <3
Bästa vänner för alltid.
Vi ses snart igen <3




Nykter= Duktig!.

Hehe japp de blev ingen utgång idag, Ewelyn hade feber:(.  Men de  får jag ta igen nästa helg när man fyller HELA 22 år. Haha. Men men Kunde ha följt med ett par andra, men all partysug hade försvunnit. Och då är de bäst att va hemma. De är faktiskt fredagen den 13 idag;). Så sitter där man ä säkrast å INTE gör nö dumt, som man får ångra dagen efter:S.

Jag, Katta och Jenny va ute en sväng med Hundarna på stan förut. Hmm Blir så trött på Budda, när de är andra hundar med. Då ska han dra å flåsa hela jävla tiden, sätter dövörat till. Men när man går själv med han, då går han hur fint som helst.. Måste nog tvinga dom där damerna att gå oftare, så jag får träna bort de där med han.. Gnyr å piper gör han också, vilket han aldrig gör annars.. Men men tror han är lite förälskad i Jenny;) Eller någon av hennes prinsessor:D

Nej ska väl kolla in läget på tvn om de början nön bra/dålig film snart. Annars blir de att dra igång en...

men ha de!

Tröttast i stan!

Hmm ja varför går du inte å lägger dig då?.
Men va fan måste ju se klart på criminal minds. ;D

Sen blir de sänga,,  Så att de kan bli möra nön dag;).
Tror fan att jag har hamnat i mitt gamla "dåliga" mönster igen. Med mina fyllor på helgen:D.
Men har faktiskt bara vart ute Fyra gånger sen Augusti. Å de är jag stolt över;) De är bra för att vara mig de.
Men sen ja skaffa Budda, så har jag inte kännt för att gå ut. Lilla Pappsen ska ha Buddisten i möra, medans man ska inviga den "nya" krogen Alexander. Illa att man inte har vart där än, men i möra ska man dit....

Nej nu börjar de igen!..

Ha de!

Ps: Tycker att de är VÄLDIGT dålig still av parken som ska va öppen den 28 Feb. DÅ KAN JU INTE JAG!!!!!! *snyft* ds:

hallojsan

Halloj!.
Sitter här och inväntar hemsökta hus som börjat kvart i ett:D.. *Mycket bra program;)*.

Mammsen och dicksen var här förut ikväll och gjorde om min hörnsoffa till en tresitts soffa.. Så nu är de mer yta i lägenheten;) Men Budda va inte lika glad, när han insåg att han inte fick plats i soffan när jag bre ut mig;). Haha men han fick lära sig att ligga trångt;)..
Så tack för hjälpen.... <3

På onsdag fyller lilla pappsen år också.. Å om mindre än två veckor är de min tur att bli ett år äldre:D. wiiie.

Planerar lite för hur jag ska göra den häljen!. Så flickor så planera inget den häljen;)
Sanna: Jag vet att du jobbar em den häljen =(.

Nej nu börjar de!!..




Mobilutmaning...

Hitta den här hos Bali, den verka va rätt rolig att göra..





Mobilutmaning

Ta fram din mobil och va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 8?
Hmm mammas gubbe? Nej!!
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
MIn lilla söta vän Ewelyn..
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Ööö ja du. Blir nog ute på galej någon gång;)
ÄR NUMMER 15 SÖT?
Söt? hmm kankse:P
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 43?
Fick en kokosboll insmetad i ansiktet. (VEM KAN DE VARA;)  )
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Simningen
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
När jag är sugen på deg;)
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 28?
Hmm nej inte nära. Mer som en bekant nu för tiden:P
KÄNNER DU NUMMER 1?
Japp min kära granne;)
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 50 EN KRAM?
Pappsen får alltid en kram:D
HAR DU KYSST NUMMER 7?
Ja tyvärr!
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 10 I VECKAN?
Såg henne i parken i lördags.
ÄLSKAR DU NUMMER 12?
Klart ja älskar henne, vi ärju snart släkt:D
ÄR NUMMER 11 EN SÖTNOS?
O ja:D
ÄR NUMMER 15 NUMRET TILL DIN BÄSTA VÄN?
Nej men till hennes mor. 
HAR NUMMER 16 GÅTT I SAMMA KLASS SOM DU?
Nej
BRUKAR DU HÄNGA MED NUMMER 19?
Hmm nej inte direkt "hänga" kanske
ÄR NUMMER 20 BRA?
O ja:D
GILLAR DU NUMMER 26?
Fias mamma är guld värd
VET DU OM 31 HAR ETT FÖRHÅLLANDE?
Vet jag faktiskt inte
NÄR TRÄFFADE DU NUMMER 40 SENAST?
Förra veckan, men prata med henne för en halv timme sen:D <3

Vad har du för bakrund? Lilla Buddisten
Ringsignal? Wolves of the sea-
Hur mycket batteri har du kvar? Tre fjärdedelar
Vem ringde du senast? Katta

Vem ringde dig senast? Mammi

Vad står det i ditt 5:e mottagna sms? Jag går till bankomaten
Vem skickade ditt 12:e sms? Emmy
Vad står det i ditt 8:e mottagna sms? Haha glest schema ikväll, Jäklar va träligt.
Vad står det i ditt 32:a skickade sms? Va snällt, japp de vill jag ha:D Tack så mycket. Ska du till parken i möra?
Vad står det i ditt första skickade sms? Oki ska vi träffas vid george el?
Vad står det i ditt 26:e skickade sms? Tjo. Har du tid att gå iväg?
Vem är på 13:e plats i din telefonbok? Emmy
Vem är på 4:e plats i din telefonbok? Bror Patric
Vad har du för kontakter som börjar på M? Mamma,Mimmi,Morgan,Mysan,

Hur många sms har du skickat sammanlagt? Orka!
Vad står det i dina påminnelser? Har inga

*******

Hmm Tårarna bara spruta när jag såg den här videon.  Är så himla glad över att man slipper allt de här i sverige..




Min hals tar död på mig...

Hej hej!.
Kan nön slå nö hårt i huvve på mig så jag däckar. Å väck mig inte fören min hals bleve bättre..:S.
Fy fan va ont de gör=(. Två mornar i rad nu som man vaknar å tårarna bara sprutar. Kan inte svälja. Å att försöka få ner en halstablett de är ju bara att glömma..:S..
Men mina feber känslor har gått över. Men man är som en spaghetti i hela kroppen. Orkar inte gör ett skit. De är en plåga att gå ut med hunden, svetten bara dröper om en.. Nej nu vill ja bli frisk..!!.
Nej de känns som de bara blir en massa negativt här. så jag hör av mig när jag är mer posetiv..

Ha de!

Hmm va länge sen sist

Hmm va ju faktiskt en vecka sen man skrev här, så får väl lämna några rader.
Tänkte slänga in ett inlägg igår om lördagskvällen,men jag var mer DÖD än levande igår:S Fan har aldrig blivit bakfull men nu de sista halvåret * Då jag sluta med att festa varje helg* Har jag bleve gööör dålig. Hmm inte bra de där, man kanske ska hamna i samma mönster igen;).
Hehe!

Va hos Bali på för fest, där var också Ewelyn plus några till som jag inte kommer ihåg namnet på. Hade allämt damp hela högen tror ja. Men kul hade jag. Höll på att få med mig en katt hem. Var ju hur mysig som helst. Så jag förstår inte Bali varför du  säger att hon är ett monster;). Sötisen:D. Men jag kände inte för att ha en innekatt plus en hund i min etta:D. Hade jag haft hus så hade jag tagit henne direkt;).
Hehe kul att jag och Bali hade samma uppfattning om en viss person;).
Men men sedan drog vi te parken, å där var de livat å jävlar va kul jag hade de:D. Hehe.
Vart lite för mycket av de goda och de fick jag lida för dagen efter..

Men idag är jag levande igen:D wiiiie.

I möra blir de lunch med Emmy och sedan på kvälla ska jag till Sanna Banan på party...
Då hoppas jag att du bjuder på nö gött när man går den LÅNGA vägen till åsen.

Känns helt menningslöst att gå utan hund har jag kommit fram till.. Är fan jobbigt att gå till ica tom. Å då är de illa;).
Men när man går med hunden kan man gå hur långt som helst typ:P..

Nää men ni får ha de!

RSS 2.0