Hallå!

God kväll!.

Sitter å försöker hitta nö vettigt på tvn, men de är ju inte de lättaste kan jag ju säga. Å datorn är jag allmänt trött på.. Så de får bli ett litet inlägg sen ska jag stänga av skiten.
Man kan äntligen va i lägenheten, fasiken va hett de har vart här inne idag. Å värmen på jobbet ska vi inte tala om. Kommer avlida innan sommaren är över :P. Nu ska man väl inte klaga på värmen, men de får man faktiskt på jobbet;).
Kan ju inte dra iväg å bada efter jobbet heller, de har jag inte samvete te. Har gör svårt att lämna Budda, efter han har vart själv i flera timmar, kan knappt gå te ica haha... Så jag vet då tusan när jag ska kunna handla den här veckan... Jobbar tis,ons å tors. Men har mina tankar om att försöka byta bort min torsdag. För mammi dra på kryssning ons-fre. Så jag ska va i drömkåken tors-fre. Men är lite så sugen att dra iväg redan på ons. Men ser ingen på schemat som jag kan ge bort den till. Alla vikarier jobbar redan då :´(. Men jag ska luska lite i möra på jobbet tror jag;). Ska nog inte va helt omöjligt... Skulle va så gött å va där i två dagar å bara vila upp sig. Sola å bada å mys med buddisten:.. Så man får lite färg på svenne kroppen man har.. ;).
Har tänkt att försöka få ditt tjejerna på tors på lite grillning på kvällen.. Får se om de är några som är sugna. ..

Nej men ni får ha de,,,,,

Hallå i värmen

varmt varmt varmt....
hett hett hett...
hmm jo nu har värmen äntligen kommit.. å jag klagar som aldrig förr :S. Men inte idag för jag börjar inte jobba fören nio ikväll :D. De är inte kul att jobba på dagen när de har vart så jävla hett om dagera.. tredje våningen är man på också...

Igår gick jag och Ewelyn ( Budda var också med) ner till café rosé och tog oss en glass. Lilla My kom också... Sedan kom även Johan en sväng.. Johan skulle visa mig en badplats där Budda kunde springa lös å bada. När vi kom dit så hade vi menat precis samma sjö men jag hade vart på andra sidan.Men den här var mycket bättre:P Så nu vet man de, bara att ladda kaffekokarn å dra dit nön dag... Budda är ju lite för feg för att gå ut nö längre bit i vattnet, men de kanske han gör när jag är i.

Idag har jag även beställt vet tid åt Budda. Han ska ju få sin 1 års spruta. Bäst att fixa de innan amstaff utställningen den 18 Juli, annars kommer vi ju inte in :P. Så den 8 Juli kl 09:00 ska den stackarn  få en spruta.Lider man han haha.  Dom små odjuren fyller ju snart ett år ( Den 4 Juli) Kan inte fatta att jag snart har haft han i ett år.... Så den 4 Juli blir de kalas  tårta med leverpastej/körv/köttbullar.. hehe.. Usch men dom tycker nog de är gött :P

Nej ska göra mig lite tacos. om man orkar äta i värmen. Kom ju på att jag bara hade käkat en smörgås på jobbet igår plus en glass. Så de är nog dags att käka nu. Men de ärnog värmen, har ingen matlust alls. Förutom på nättera:P Men igår la jag mig vid 20:00.. ;)

Nej men ni får ha de...
Plus så har Katta smittat mig på halsont genom telefon, den ni...

prutt

Halloj!.
Eftersom de finns nada att se på tvn, så tänkte jag slänga in ett snabb inlägg.
Kom nyss hem från en liten promenix med Budda. Våga inte gå allt för långt för de såg VÄLDIGT svart ut på himlen.. Men en liten runda fick vi allt.
Ska ut till klubben i möra tänkte jag å kolla in utställningen som är. Måste ju kolla in Dundra och Malte.  Har har beställt en regnfri dag och jag hoppas att de blir så också. Speciellt när de är öltält sen på kvällen..
Så jag och budda traskar väl ut dit när vi har vaknat. Blir väl att ställa kl annars vaknar man när de har slutat haha.

Måste bara lägga in en bild på Budda när vi va runt storbron här om dagen. Han har sett kossorna många gånger utan att brytt sig. Han har mest vickat på svansen å velat lekat med dom. Men inte den här gången, han skaka som ett asplöv å gömde sig i gräset å vägra flytta på sig. De va som att försöka dra en betongsugga kan jag tala om..Haha men jag skratta ganska mycket åt han måste jag säga... Visst nu stod dom precis vid staketet, så han såg väl hur stora dom egentligen var. Nu ville han inte leka med dom :P




Hehe den va sååå söt. Ganska dålig bild för var tvungen att zomma in ganska mycket för han/hon var mitt i hagen.





Nej ska göra ett nytt försök å hitta nö å se på...

RSS 2.0