Fy fan för året 2008!!!!!

Året började med ett dödsfall, å nu har året slutat med en dödsfall!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ORKAR INTE!!.
Sitter på jobbet gör jag också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
FAN JÄVLA SKIT!!

Gött nytt år

Får önska er alla gött nytt år.
Hoppas ni alla får en mysig kväll/natt.
Själv så ska man dra till jobbe om ca två timmar:S.
Men drick lite skumpa för mig med.





gaaaha

Blir så arg på facebook:S...
Skulle lägga in lite bilder från juldagen, men de bara skiter sig hela tiden...
Ville bara informera er om att jag stör mig lite:D

blabla

Tjoho.
Nyss kollat på den tredje harry potter filmen, som gick på femman. Fällde några tårar där i slutet=( hehe va ju sorgligt ju.

Igår var man hos mammsen, som bjöd på kalkon *mums*. Va gött med "riktig" mat efter julen. Berätta att jag ville ha mamma mia i födelsedags present. Men då hade ju mammsen den hemma så låna hem den. Så den kolla man på igår kväll. Jävligt bra film. Hade väldigt höga förhoppningar om den, å den uppfyllde allt. Tillochmed Budda gilla den. Haha han glodde på tvn som aldrig förr:D.

Börjar redan bli sleten, men hade ju tänkt att vända lite på dygne nu när man ska jobba natt på måndag och onsdag. Får se hur de går;). Som jag har skreve förut, så kommer jag och Budda jobba natt på nyår:D. wiiie . Nej men ärligt de gör mig INGE!. Tycker inte att nyår är nö att hänga upp i julgranen. Så jag kan lika gärna tjäna mina tusenlappar den natta istället för att slösa dom;).
För har en liten käsnla att jag kommer bli väldigt skuldsatt den här månaden till mor och far, så behöver nog dom pengarna. Är ju skylldig my 1500 också. Mamma 700. KUL JUL!!..
Näää vet ni vad ska spela lite "kungen" på datan;)..

Ha de gott

Julafton/Juldagen

Julafton



Vakna runt elva på julaftonsmorgon, Gjorde mig iordning, sen så åkte man till stjälpe till mormor. Hur kul som helst å se henne, har inte sett henne på över ett år. Hon blir fasiken mindre å mindre för varje år:D. Efter en massa kaffe så åkte syskonskaran vidare till Sune och Inga-britt *Dicks föräldrar*. Drack ännu mer kaffe å stre lite. Sen åkte man hem och hämtade hunden, å traska till pappsen där vi alla firade julen. Va hur trevligt som helst. Varje år pratar vi om samma gamla minnen,men dom är lika roliga varje år haha....



Inga-Lill va så söt och gav oss denna korg på uppesittarkvälle.
De fanns mycket smått och gott i den ska ni veta:D






I julklapp fick man

Presentkort på 1000 kr på IKEA.
Presentkort på 200kr på HM,
Presentkort på 300 till en frisör.
Presentkort på 200 på svenska handeln.
Budda fick även ett presentkort på 100 kr på djurshopen=).
Den efterlängtade potatispressen.
Fyra handukar (två små och två stora).
ljusstake.
Tvål
Kylväska och en termos;)
Två påslakan och ett underlakan.
En massa till min servis.
En massa bakformar:D
Tekoppar
Bordsduk.
Buddha staty (Från Katta<3)
Ansiktsbehandling (Från My och Sanna <3).






Så jag är mycket nöjd :D. Önska mig presentkort på Ikea, för jag vill ha lite där, när jag har hittat min tvåa:D
Men som alltid blir jag så jävla trött på julafton, tror fan de va maten, eller så va de att jag visste att jag skulle upp kl sex dan därpå å jobba. Så jag gick hem vid tio och somna nog innan huvudet kom på kudden.

Juldagen


Jobbade till tre, sen hämtade man en trött Budda som va GÖR sleten haha, vart nog lite för mycket för han på julafton. Han är ju en tröttis annars å ligger å sover mycket, men på jul då sov han inte en blund på hela dagen. Halv fyra på möran hade alla gått från pappsen då kunde han äntligen somna in:D.
Gick hem och la mig en timme, så jag skulle va pigg och glad på kvällen.
Gjorde mig iordning och gick med Budda till pappa igen.
På väg till pappa så gick jag förbi två små tjejer som stod och tjuvröka vid elverket. De klira till i min påse. Då sa den ena tjejen.
-Jag fattar inte hur man kan ta med sig sin hund på fest, de är ju synd om den.
Jag tände till direkt så jag vände mig om och sa
-ELLER så är jag på väg till en som ska ha hunden ikväll.
- Hur skulle jag kunna vetat de?
- Nej men tänk innan du öppnar käften.
-Va de ett hot de eller?
Haha då kunde jag inte hålla mig så skratta å gick därifrån.

Jaja men när jag hade vart hos pappa så gick jag till Mimmi, där vi satt å drack lite å spela spel.
Jag ville gå till parken vid tio, men vi kom dit vid kvart över elva. DÅ VAR DE FULLT!!!.
Hmm kul tänkte jag. Jag vägrar att gå till hotelle, jag SKA in i parken. Såg syrran stå vid rökstället. Hon sa åt mig att klättra över staketet, men jag tveka tänk om vaktera ser mig:S. Men när Ida s hoppa över, då bestämde jag mig för att göra desamma. Haha jo JAG kom över, men har ett stort rivsår på låret å mina jeans är söverrivna mellan benen typ. Syrran sa att jag skulle ha klättrat ett steg till, så hade de inte blivit så, men jag fick panik haha jag ville bara ner.
Men de va värt de, för fan så kul jag hade där inne med syskonskaran. fick hänga med dom för mit sällskap hoppade aldrig över staketet. Men Katta och Jenny var ju där inne också:D.
Hade som sagt skit kul.
Gick och hämtade Budda hos far när de var slut å gick sedan hem och la mig:D



Broder Patric


Broder Henric



Haha



Full syster i Mitten:D



Patric och flickvännen/sambo Malin:D



Haha ööö ja, ni ser ju vilka DOM är;)










En dag kvar

tjoho.
Nyss utkommen från duschen,så nu är man typ redo för kvällen:D. Ligger typ två timmar före haha men men bättre att va tidigt än å stresse halvt ihjäl sig sen. Sanna banan kommer väl hit runt fyra å lämna grejer. Vilken ordningen vi tar grejerna sen får vi se. Men de blir nog att gå till Sofia först, och sedan träffa hennes underbara moder. Hoppas hon blev glad över blommorna vi skicka:D. Va hemskt den här julen kommer bli för henne, så vi ville skicka en liten tanke till henne, å visa att vi tänker på henne.

Hopp uppersittarkväll med bingolotto med mina favorit tjejer:D. Kyckling och ris med en goood sås blir de till mat *mums*. Sen ska vi ladda upp med chips och dipp å en jävla massa dricka. Hmm måste till  konsum sen å köpa den RÄTTA julmusten;). Apotekans är ju godast, å bara konsum som säljer den i stan:S..

I möra är de jul.. fy fan va skoj. Hela familjen samlad,kan de bli bättre?. Inte ofta precis alla är samlade på ett å samma rum. Så julen är speciell för mig. <3

Skriver nog inge mer idag eller i mörn,.

Men får önska er alla en riktig god jul =)





wohooooo

Gissa om sandra är glad nu:D. När posten ramla ner i brevinkastet så såg man först tidningen "härliga hund". Då sken man upp som en sol, men under den fanns lönebeskedet =) De smilet som jag hade då va länge sen jag hade. Haha fattar inte hur glad man kan bli för att få lite pengar, ganska sjukt faktiskt, Men trodde inte jag skulle få lönen innan jul, så jag blev väldigt överaskad=) wiiie.

Lilla mammsen var här å tog en kaffe förut. Väldigt roligt att träffa henne faktiskt. Ser henne allt för sällan. Men hade jag körkort skulle jag va där ute mer än vad jag är nu. Bara buddisten blir lite större kan man ju ta en liten promenix ut dit.
Hon va så söt å hade handlat lite smått och gott till mig. Ville bara ha köttbullar men fick en jävla massa annat också. Tack mamma<3
Budda blev så glad över att se henne också, va ju ett tag sen han träffa henne också. Visst han blir jämt glad när någon kommer *lite väl glad ibland*. Men idag vart han helt stöllig, när mamma kom in genom dörren.
Vart lite glad när mamma sa idag, att hon fattar inte hur en sådan hund kan va "farlig". Hon är ju rädd för dom i vanliga fall, hon säger att de är "blodhundar". Tyvärr har hon läst alldeles för mycket i tidningarna, om allt skit rasen och många andra raser. Men är glad att hon har insett att dom är helt underbara hundar. Mamma va ju inte så posetiv när jag sa att jag skulle köpa mig en am.staff. Haha men hon har ändrat åsikt om den saken nu. Nu är de hennes barnbarn...


Nej ska väl ut en sväng. Men ni får ha de!



tjosan

Hallå!
Hopp här sitter man i sin ensamhet, hmm nej nu ljög jag. Budda ligger faktiskt brevid mig och snarkar. Inte så mycket till sällskap kanske. Väntar på att Sanna Banan ska komma.. Ska väl dricka lite kaffe å stre en massa skit, som vi är bäst på. Hon sa att de skulle va nystädat å nybakat när hon kom. Hmm de är nydiskat räknas de? Haha å de där med bakning, har jag inga grejer till. Ifs "pip"bollar kan jag nog slå ihop.

Somna faktiskt runt elva tiden igår. Va grymt sleten efter att ja jobbat tre nätter på rad. Vakna åtta i morse=) wiiie. Grymt stolt över mig själv.. Snart är de tisdag å myspys med flickorna,med god mat och Lotta engberg/bingolotto. Ska bli grymt kul!.

Du My om du ska ha någon dipp på tisdag får du köpa en egen;) Så som du käkar chips och dipp får du en egen HAHA!.

Nej ska kanske göra lite "pip"bollar...

Oh yes!

Va bara tvungen att säga att rätt person vann hell´s kitchen:D. Stört skön brud som körde sitt eget race, som va utfryst för att hon skulle ha vart "blond och dum". Så tyckte de så jävla gött att hon vann hela skiten. You go girl=).
Christina va en av mina favoriter från början, hon va den som växte mest i programet. Tycker de är jävligt stark jobbat att vinna när hon "bara" hade vart kock i tre år..








tjoho

hoppsan sa.
Har nyss kommit hem från tandläkarn. Har även handlat en julklapp till Katta så nu är de bara Mysan kvar.
Va till djurshopen înte bara en gång, utan två gånger. Hade precis vart där och kommit hem, när Katta ringde å fråga om ja kunde bli me ner.=).

Att va hos tandläkarn va ingen höjdare. Men är glad att de är över=(.
Undrar om de finns nön som tycker om att gå te tandläkarn, har väldigt svårt att tro att någon tycker de är helt okey att gå dit.. Dom flesta man har pratat med de om, hatar att gå dit.

Nej ska väl köka lite lunch innan de blir våra bästa år och sedan dra te jobbet..

I möra är de bara EN vecka kvar te julafton, helt sjukt...
Och idag är de en vecka kvar till uppesittarkvällen med flickorna *längtar*.
Men iår är vi en mindre. Och de kommer att kännas. Speciellt nu när man köper julklappar till vännerna så känns de som man har glömt någon. Men de är fia sötisen som fattas. Men hon ska få en present av oss. Ska gå till henne innan bingolotto börjar.

Nej lunch tajm!

Ha de!

Gratis linser

Tänkte göra som många andra å skaffa mig färgade linser eftersom de nu är gratis. Bara man skrev ett inlägg. Har funderat på att skaffa mig bruna, enbart för skoj skull. Eftersom jag vet att man ser hel konstig/ovanlig ut.Va en i skolan som bytte färg, å man såg att de va något nytt med henne,men kunde inte lista ut vad. Där fick man bevisad att man har noll koll på vänners ögonfärg. hehe..

Här är addressen www.fargadelinser.com

Gör så här
1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.
2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]
3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

Så enkelt är det!

Obs!
Är du under 18 år måste du ha du ha målsmans godkännande för att använda linser.
Enbart bloggar som varit aktiva mer än två månader.

And that´s why I love you

Kom å tänka på när popstar *typ idol* gick på tvn, å leta som tusan efter Johannes kotschy´s vinnarlåt. Till slut hitta jag den på youtube, men fanns dock ingen video på han. Men den här söta videon med Harry potter och Hermione.
Hehe va helst besatt av popstar, men jag ville ju att jamie skulle vinna (Som alla andra små flickor). Va ju faktiskt bara 15 när de gick så på den tiden kolla man ju mer på utseéndet än sången. Men nu i efterhand så va ju faktiskt Johannes bäst....
Så himla fin låt.




Johannes kotschy


svensk hjälte

tjo!
Ligger och kollar på svenska hjältar på trean. Fan va blödig jag har blivit på äldre dar, men tycker att killen som blev påkörd av ett tåg är grymt stark. Skulle jag hamna i den sitsen så skulle nog jag ge upp. Tror inte jag skulle ha s´å mycket livsglädje kvar. Men de vet man ju aldrig fören man sitter där. Vilket jag hoppas att jag aldrig kommer göra. Men han förtjänar att stå där på scen, å ta emot en massa hyllningar.

Va hos Katta å hämta ljusen från partyt förut. Köpte en massa teljus (Vita snöbär,smultronland och vit tryffel) och en söt liten uggla haha den är sååå söt. Får ta kort på den nön dag!
Så nu är vit tryffel som är tänt här hemma. Sofias favorit, en liten önskan att hon ska komma å hälsa på om ja tände de=(. Men luktar gudomligt gott nu här hemma..

Nej ska ut med hunden en snabbis innan Ewelyn kommer å hämtar ljusen..

God förmiddag

Tjo!
Tror jag har fått en spärr att jag inte kan sova mer än 6-7 timmar på en kväll. Visst de är hur bra som helst om de inte va så att jag har blivit gör trött på eftermiddagen istället. Somna väl runt en fyra imorse å vakna tio. Mycket fint. Budda har börjat fått se dagsljuset igen hehe.. Har vart så nu i tre nätter att jag inte kan sova mer än dom timmarna. Får se hur de går att jobba tre nätter nu te veckan. Ska jobba em på älvkullen på tisdag, å de roligaste är att man är på den bästa avdelningen då:D.

Är så konstigt med vikariepoolen som har satts igång. Jag är ju skreven på alla avdelningar på älvkullen, men har typ bara vart på en. Så då kan man ju bara jobba fm på dom andra avdelningarna, för då är man inte själv som man är på kvällarna.Men man skriver att man kan jobba hela dagen på deras hemsida, men måste ändå tacka nej när de är på en avdelning man inte har vart på..Och tackar man nej för ofta så skickar dom inte så ofta. Men vad ska man göra då???
Nej vet ni vad. Kanske ska göra som resten av stan å söka till wasa *NOT* nej vet ni vad, där sätter inte jag min fot. Då är jag hellre på olw. Men lite långt att gå till varje dag då man inte har tagit de stora klivet in i vuxenlivet å skaffat körkort:D

Nej ska dra fram damsugarn å skurmoppen tror ja..

Ha de gott

Carolina Gynning

haha hon är ju bara för skön..





halloj

I´m still alive:D.
Sov faktiskt mellan tolv och halv tre idag *fy*. Men men då kanske man kan komma upp lite senare i möra. Lite jobbigt att gå upp halv sex på mörran.Lite tråkigt om inte annat, kan ju inte göra något, ingen som är vaken, å kan ju inte sätta igång damsugan direkt å börja städa:P. Måste ju tänka lite på grannarna.

De där med att jag tror att Budda hade urinvägsinfektion, stämmer nog inte. Idag har de inte vart något alls, så jag vet inte vad han hade för infall igår. Men ska väl hålla ett öga på de å se om de förändras igen..

Hmm helt sjukt att de snart är julafton också,, har ju två julklappar kvar att inhandla, å de är till Katta och my. Och jag vet inte alls vad jag ska köpa där:S. Finns ju inte så många ställen istan att köpa något i.
Men har funderat på de där. Kanske ska köpa ett Kaffepaket till Katta och en vattenflaska till My. Blir de bra? Katta bjuder på kaffe dagligen och My är på träningsverkstan å tränar dagligen *typ* HAHA
Nej da, ni ska väl få lite mer "roliga" presenter;)
Men tanken var väl god el?.

Nej nu är de simpsons...

Klarvaken

God morgon=).
hehe jag har ju sagt att jag ska börja vända rätt på dygne igen, men något säger mig att de är lite väl tidigt att ¨vakna kl halv sex? haha men va gör man när man vaknar då och inte kan somna om;).
Men måste lov att vända om dygne lite, för jobbar natt ons-fre.
Och igår fick jag samtalet från djävulen själv. Hmm dags för tandläkarn på tisdag. JAG VILL INTE!,
Usch och fy:S.

Igår vakna man också runt den här tiden. Gick ner till djurshopen vid tio, och köpte en massa ben. Och boka även ett antiskall halsband till Budda. Får ha de i en vecka för 150 kr. Sen får man bestämma sig om man vill köpa de eller inte. Kosta något på 800, men då drar hon av dom 150 kr som man redan hade betalat för att hyra de, Va inte så farligt dyrt som jag trodde de skulle va.

Tror även att Budda har fått urinvägsinfektion. KUL!. Små pissandet som han håller på med här hemma. Läste även på internet att dom dricker mer vatten än förut och de tycker jag faktiskt att han har gjort, men de vet jag inte om jag  bara har fått för mig de, för att jag läste de;).
Men blir han inge bättre på måndag så får jag ringa till vetrinären och se.
kul jul jag som har NADA med pengar!. Men vet ju att päronen kommer att hjälpa mig med de i så fall.

Nej vet ni vad.. ni får ha en trevlig lördag..


Pigg och glad

KAN INTE SOVA!!.
Hmm gjorde ett tappert försök kl ett att sova, men gav upp när kl hade passerat halv tre. Gick upp och kolla på Xena istället. Nu sitter man här, hur pigg som helst. Jag som ville börja vända på dygne:S *suck*.
Man ska kanske inte söva nö alls idag? å kanske lägga sig tidigt i möra kväll istället.. hmm får se hur de bliver. Måste ju dock hålla mig vaken till tio i möra kväll, för ikväll är de ju sista avsnittet av desperate housewifs *måste ses*.


Idag har man vart med Sanna en sväng. Käka lite räkor och vitlöksbröd. MYCKET FINT!, Trevligt sällskap hade man också;).  Vi gick sedan till ferlinskolan å släppte Budda lös så han fick springa av sig lite. Hade även med mig en boll  lite godis å träna inkallning med han. Gick hur bra som helst. Några små barn som försökte vissla ¨så Budda skulle komma till dom. Men de brydde sig inte min lilla gris om;=). Han stanna hos mig å Sanna istället.=).

Nej ska nog ta mig lite te/kaffe. Något blir de iallafall:D

Hoppas ni andra sover gott.Fast vet att Katta inte gör de;)

utgång i Filipstad

Hallå världen.
Sitter å dricker de berömda kaffet å smygsmakat min sockerkaka *egna variant* med kanel å koriander bla. Vart mycket god faktiskt. Ville göra en mjuk peppakaka men hade inte alla saker till de på jobbet så de blev en blandning haha. Men den vart väldans god faktiskt . Grymt stolt över mig själv. =).

Igår Jobbade man till halv nio. Budda va hos pappsen. Efter jobbet så va de bara snabbt in i duschen å göra sig iordning. Och sedan traska bort till fröken Lundberg på partaj. Va mycket trevligt=). Sedan traska vi vidare till hotelle där man fick en chock, för de va faktiskt ganska många där;). Köpte mig en öl som ja sög på hela vistelsen på hotelle.
Satt å prata en massa skit bla.

Här har ni tre av gårdagens roligaste kommentarer/menningar.

Kille nr 1: Jag har bara hört en massa skit om er ****** (Vill inte lämna ut efternamnet)
Kille nr 2: Nej nej inget av de stämmer, vi är riktigt trevliga männsikor. Jag är en av dom, jag strävar efter att va en bra människa som hatar att bråka.

Hmm haha inte vad jag har märkt. Du va alltid den som bråka så fort som du va ute. Dom där orderna kom verkligen ur fel mun. Men han kan ju ha förändrats men är han samma skrot å korn så är han ingen trevlig männsika!.

Pappa till sonen.

Pappan: ge dig å va så kaxig, du har väl fått käkbenet krossat en gång förut?
Sonen: Ja, men de gjorde inge ont=).

Haha hmm lät faktiskt ganska roligt när man hörde de *full å glad*. Ni måste nog ha vart där å hört hela pratstunden för att förstå de roliga i de;).

Även en som fråga mig om jag va nykter, för jag skratta så åt henne hela tiden. Men ärligt de skulle ni med ha gjort om ni såg henne. Helt klappkanon va hon. Hon kunde knappt stå på benen. Men även här måste ni ha vart med för att förstå hela situationen;)..

Nej nu ska jag nog ut å röka!

pust

hejsan,
Sitter här i väntan på att Xena ska börja, vilket är om 20 min:D,
Har vart en stressig dag idag. Satte kl på tre *har jobbat natt*, men gick inte upp förens fyra *suck*. Fick lite små panik när jag skulle va hos Katta kl sex å fira hennes 20 årsdag som är på söndag. Gick väl upp och ut med hunden å ge han mat, sen snabbt in i duschen och gjorde mig iordning. Va väl klar kvart i fem *inte dåligt eller hur?* Skicka till Emmy att ja var klar för vi skulle ner å handla en present till Katta. Men hon kom inte fören typ kvart över fem, så de fick bli blommer för allt annat stängde kl sex så hon får resten av presenten nön annan dag;).

Åkte upp till Katta å käka en gör god tre rätters middag, verkligen gott Katta;).
Satt å snacka en massa minnen å annat skit, kolla även på slutat av idol. Åkte väl hem vid en elva efter att Budda hade blodat ner Gaia å hela vardagsrumsgolvet * han tappade tänder;)* Han gör de väldigt ofta där hos Katta så tror ja ska gå dit lite oftare så han kan tappa alla sina tänder, så slipper de lukta pyton i munnen av han;). 

Måste bara säga att jag blev väldigt besviken när Robin b åkte ut=(. FY VA LÅGT!!!.
Men jag måste bara säga att flickorna i publiken är ju bara för pinsamma.. Både när robin och "skrik" Johan åkte ut så brister små flickorna ut å gråt. När man koller på "eftersnacket! på aftonbladet så hållar man på att skratta ihjäl sig. Men priset tog ju en tjej i förra veckan när Johan åkte ut, hon som fick komma upp på scen. Haha kan inte fatta att jag hörde rätt när hon sa att Johan betyde mer för henne än vad hennes egen familj gjorde HALLÅ!!.. Haha jag dööör.
Hmm fast vet ju inte hur man själv skulle reagera om man fick träffa sin "idol", men har VÄLDIGT svårt att tro att jag skulle reagera så.. Haha men men de är min åsikt,,

Nej nu börjar Xena:D

Ps blir nog party i möra;) ds

Nattjobb

Japp nu är de dags för nattjobb igen.. sista natta nu, fast jobbar igen ¨på söndags natta:S..
Ska faktiskt till älvkullen och jobba ´på lördag:D wiie har inte vart där på över ett år nu, så de ska bli kul att träffa både personal och boende..Hoppas bara de är "rätt" hälj..

Igår när ja kom till jobbet så jobbade den som ska göra nyårsnatta.. Visste att hon verkligen inte villa jobba då, så jag erbjöd mig att jobba den natta.. Haha hennes blick som ja fick va ganska rolig, den sa typ *Är du helt dum i huvve eller?*. Men samtisigt så log hon, hmm kan ändå inte lämna Budda själv eller hos nön annan. De är ju hans första nyår så jag vet inte alls hur han kommer att reagera på alla smällar som kommer att vara ute då.. Känns som att jag vill va med han då, och se hur han blir. Så kan ändå inte ut å festa då kan ja känna lite pengar istället:D...
Dom fråga mig även om jag ville ha sällskap på natten *tydligen får vi va två på nyår*. Men kände att de kvittar, plus så är de nog väldigt svårt att få in någon den natten;).. Får leka att de är en helt vanlig natt;) Så ska sitta här med Budda på jobbet och fira nyår HAHA!!. Men de gör inge.. Bättre sällskap kan man ju inte få;)


Nää ska göra en liten runda här, men vi hörs kankse senare.



tjosan

hallå världen!.
Snön har annlänt till stan igen.. har kommit ganska mycket *mysigt*. Men får se hur länge den får va kvar..
Haha kollar på christine såå bra. Vill man få sig ett gött skratt så är de bara att kolla på de programet.

Idag tänkte ja vända på dygne, somna halv sex i morse. Mamma ringde å väckte mig halv tolv, så gick upp då. Gick ut med Budda å gav han mat, Sen hände något, la mig i sänga igen bara för att vila ögat lite,för mådde illa som fan. Wips så somna jag å vakna kl tre:S, Suck men är väl ganska glad för de nu, för jobbet ringde förut å fråga om ja kunde jobba natt ons och tors, Vilket ja så klart ja sa till. Jobbade ju bara 38 tim i nov haha så jag behöver alla timmar jag kan få;). Har iallafall 80 tim än så länge i dec..

Nää Emmy ringde nyss så får väl ringa upp henne,,

Men ha de vettja..

RSS 2.0