lekdag med Sanna

ja ni flickor små,,
Gjort idag då!,, Vart med Sanna nästa hela dagen.. Tog oss först en fika på "finbageriet" och traska sedan hem till mig för att kolla till monster hunden.. Han va kvar där jag lämna han:D.. Så söt å snäll så *önsketänkande* tog oss en kaffe hemma hos mig sen traska vi ner på stan igen till lousie och tog oss en nachos tallrik.. Väldigt gött men SALT!!.. Måste nog ha tappat saltkaret i köttfärssåsen.. Gick sedan till blomsterhandeln och köpte en bukett till Sofia gumman.
Gick hem och hämta Budda sen blev de en promenix till kyrkogården.. Inga-Lill hade gjort de så fint där.. Blev tårögd...
Tack Sanna för en trevlig dag:D.

På söndag åker vi Sanna:D.. wiiie.. *längtar*

Valpträff på Lördag kommer även de bli hur kul som helst.. Kommer bli kul å se hur dom andra valparna har växt till sig.. Budda kommer somna gött på lördag eftermiddag haha...
Jobbar förmiddag på fredag istället för natta,, så jag kommer nog vara mer levande än död på lördag :D..

Funderar på att sätta in vitlöksbröd i ugnen å sitta och smaska på som kvällsmat.. Är inte ett dugg trött för "råka" somna förut en timme ungefär.. Va absolut inte meningen ;)..

Nej ska väl dra mig..

han är så söt på den här bilden:D



Gaia och Budda.. Dom kan faktiskt va goa mot varandra;)



va blir de?

hejsan,,
Snart har man pinat sig egenom dagen.. har vart grym trött hela dagen,, hade lätt kunnat söve precis hela dagen men vill ju kunna somna ikväll också, Sluta sju i morse somna väl runt en åtta tiden, klockan ringde kvart i tio. Så de va bara att klä på sig och ge hunden mat och sedan gå åka och hämta Katta och Gaia å for till vetrinären. Trodde han skulle ge sig nö ljud när han fick spruta men han hade fullt upp med att försöka få i sig godisbitarna. Haha hälften hamna på golvet dock... Va en Freddie hund inne innan oss som gallskrek *för vad vet jag inte:P* både Budda och Gaia undra nog vad de va för ställe som vi hade tagit dom till.. Dom fick sig en liten utskällning av den andra hunden sen så va de dags för deras tur.. Som sagt så de gick de väldigt bra:D.

Hade tänkt mig att åka direkt hem och sova men Katta ville ha hjälp med att käka upp glasstårtan från igår så hon fick plats med hundmaten i frysen:D. Tackar inte nej till Kaffe och glasstårta.. Hundarna fick busa av sig, så Budda va lika trött som mig när vi kom hem och la oss på soffan och sov..

Har ett väldigt stort problem nu kl åtta.. de är TRE program som jag vill se på som börjar då.. Färjan,top model och idol. Färjan vill jag se på för att dom på jobbet kanske ska va med.. När dom var där så var dom där och filma.. Har hört att dom hade haft tequila race så de skulle va kul om dom skämde ut sig;).. Men trälit att man inte vet vilket program som dom eventuellt kommer va med i... Idol ligger nog längst ner på listan, tycker de är bäst när dom har fått fram alla å sänder live på fredagar.. Så de blir nog att bläddra mellan top model och färjan..
Sen börjar nästa dilemma kl nio.. Csi eller två och en halv män??? Hårt liv jag lever känner jag haha..
Är ju inte hemma på söndag kväll så kan inte titta på reprisen på csi då..

På söndag ska man åka på kort semester med Sanna.. Ska på kryssning.. Längtar.

Nej nu är kl åtta...

hejsan

har fått lite klagomål att man upptaderar sin blogg för sällan.. Så de är väl bäst att skriva ett nu då så JENNY blir glad;)..
Hopp hänt idag då. Katta väckte både mig och Budda halv elva *mycket lågt* för att berätta att våran uppfödare Ewa skulle komma till stan snart, med Oliver och Saga *broder och mamma till hundarna*.
Så de blev att slänga i sig frukost och sedan traska den lååååånga vägen till Katta;)...
Va inte en lugn stund på flera timmar, Jenny var ju där också med vackra Dundra:D. Så ni kan tänka er hur de var med tre valpar och två huliganer i lägenheten;).. Ska bli intressant hur de kommer bli ¨på valpträffen på lördag. Kommer bli grymt skoj:D..

I möra ska Budda och Gaia få sin 12 veckorns spruta.. Jobbar inatt och slutar kl 7.00 och mamma kommer och hämtar mig vid tio i möra.. Så Sandra kommer va ganska trött när vi ska till vetrinären... Men ska väl försöka att inte somna gående på vägen hem haha får väl ta en mellan landning hos Katta på kaffe på hemvägen..


Nej ska jobba;)

allmänt

god kväll i stugorna..
Sitter och halv glor på scrubs, tycker att dom nya avsnitten kan komma snart:D.

Tvättid idag.. de resulterar till en massa spring upp och ner för trapporna.. Å får inte glömma att man redan springer upp och ner med hunden dagarna i enda.. Fast han har faktiskt blivit grymt duktig med rumsrenligheten:D. Har inte kissat inne på några dagar nu.. Nej nu ljög jag, de gjorde han igår men de va för han va själv hemma i nön timme. Så de va ju faktiskt inte hans fel;).
Blev grymt imponerad av han förut när jag kom hem från ica. Han var KVAR i köket där jag lämna honom haha. Han brukar riva ner kompostgallret annars.. Även fast den sitter fast man krokar och snören.. Fattar inte hur han lyckas. Dom är fan inte så duma som man tror ibland. Kanske inte vågar göra så mer för dom två senaste gånger han har gjort de så va jag inte glad när jag kom hem:D. Fick han sitta kvar i köket medans jag satt i vardagsrummet..

I möra blir de nog en tripp till Katta så han får busa av sig några kg med Gaia.... Ska nog få bli hans träningspass en gång i veckan haha..
På måndag ska han till vetrinären och få sin 12 veckors spruta,, Ska bli intressant och se hur de går.. Får ta med mig några frollic bitar å ge han hehe...

Nej ska väl ut med grisen sen blir de att krypa under täcket och SOVA!!..
Om han nu vaknar,, han är rätt sleten haha

Som ni ser här..




Natti natti



Roligt att se

haha hitta en ganska rolig sida.. Visar hur man skulle ha sett ut i olika årtal.
Addresen står på bilderna                                                                    

                                                               


Vart tar tiden vägen?

om fyra timmar får man gå hem och lägga sig=). Har nog aldrig längtat till sänga som jag för nu..
ögonlocken blir bara tyngre och tyngre.. Ögonen svider å de går inte 10 sek mellan jäspningarna.
Hoppas Budda är snäll när vi ska hem.

Kom på förut att i torsdags var de sju månader sen min älskade Sofia försvann från mit liv.
Fattar inte att de har gått så lång tid.. Hon skulle fyllt 21 om ca en månad. Helt sjukt, hon hade verkligen hela livet framför sig. Hon var den som var mest glad för livet som jag känner. Hon ville göra så mycket, hade så många drömmar.
Om nu gubben finns där uppe i himlen så vet jag inte hur han tänker... Finns så många som han kunde ha tagit istället. Finns dom som bara ligger och väntar på döden, som inte vill något hellre än å somna in.. Varför inte ta dom istället för att ta världens underbaraste tjej...
Livet är en gåta som man aldrig kommer att förstå sig på.

Saknaden är så stor.. Som en vis kvinna sa till oss under veckan.. I början ville man ha henne tillbaka för alltid. Sen bara för en dag. Men nu tänker man, tänk om man bara fick fem minuter med henne. Skulle offra bra mycket för fem ynka minuter.. Bara få hålla om henne å säga hur mycket jag älskar och saknar henne. Livet är inte desamma utan den glada och posetiva kvinnan.. Saknar hennes skratt och hennes glädje som hon spre omkring sig...
Hon var speciell och kommer aldrig träffa på nön som är som henne igen....
15 år tillsammans fick vi,, många fina minnen som man dagligen tänker på. 15 år är en lång tid. Inte många som klarar av att va vänner så länge utan att bli osams eller tröttnar på varann.. Vi va så olika va nog därför vi passa så bra ihop.
Saknar dig gumman min.
Hoppas du har de bra på "andra sidan".
Vi syns när de är min tur att gå mot ljuset.
Älskar dig<3



död mobil

Sitter och ugglar på jobbet.. Är grymt sleten, man får inte så mycket sömn när man har en valp hemma har jag kommit fram till.. Så två nätter på rad känns inte så aktuellt på ett tag känner jag..
Mobilen är död också, kan de bli bättre??
Laddan har bestämt sig för att gå i pension tror ja... Fundera ett tag på om Budda har käkat sönder den, men ser inga bitmärken på den. Så jag vet då tusan vad som har hänt... Kan mycket väl va han, han kanske gömmer sina spår;)...

Så mammsen kommer förbi i möra med Robins laddare.. MÅSTE HA EN LEVANDE MOBIL!!.
Hmm hemskt egentligen att man blir så handikappat utan telefon. Har ju ingen hemtelefon så de går ju inte att få tag på nön:S...
Men i möra är man kontaktbar igen;). Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket haha..

Nej ska väl sätta igång med städningen, så man slipper dundra runt mit i natta å väcka hela undervåningen;) Har hört rykten om att dom på avdelningen under hör när jag städar *haha*....

Nää ska väl kolla om Budda har saknat mig också..


hej hej!

Tjosan.
Dags för nattskift igen.. Dom ringde idag å fråga om jag ville köra två nätter nu.. JA TACK!!. Får lite mer timmar den här månaden.. Hehe,,
Såg en lägenhet på blocket som jag är mycket intresserad av.. Den va gör fin. Behövdes inte göra ett skit i bara å flytta in. Han skulle bara ha 15000 för den också *eller högsbjudande*. 3000 i månaden å då ingår el.. Å de bästa var att de fanns en TVÄTTMASKIN!!.. gött;).

Hoppas ingen är intresserad av den;) För har inte råd att lägga ut mer. Har sagt till gubben som vill ha min lägenhet att jag vill ha 10 000 för min. Får fråga mina päron om dom resterande 5 000 ;). *lycka till* haha.

Nej ska kolla om hell´s kitchen har börjat igen..

Ha de gott..

hallå Sverige

hejsan hoppsan..
Ligger här i soffan med en snarkande Budda som ligger på ena armen. De är inte lätt att skriva med en hand har jag lagt märke till..

Vart och Fika med Inga-Lill idag.. gör mysigt, Trivs så i hennes sällskap. Man känner att man kan prata om ALLT med henne. Så lilla Budda fick va själv i två timmar idag.. de gick väl lite si så där.. så i fortsättningen får han va i köket när inte jag är hemma.. Minst saker att ta sönder där.. dä är väl gardiner som kan ligga på golvet,, men de är smällan man får ta då:D

hmm pank som en kyrkråtta är ja också.... Så håller på att rensa frysen:P får ju inte löning för nästa fredag å har inte många hundralappar kvar nu:P hitta mammas berömda stek med brunsås å frysen gissa om ja vart glad:D så de blir de i möra. Men måste till ica å köpa svartvinbärs gelé, de är ett måste till:D

Nej ska ut å förpesta grannarna..

Sorry

sorry för en dålig uppdatering..
Men har inte haft lust att skriva:P...

Men tänkte skriva en rad eller två.
Hmm har inte hänt så mycket. Har spenderat den mesta tiden med att försöka få pli på hundrackarn:D.
Hehe nää han är så söt så.. Lite envis kanske men jag är ENVISARE;)...

Idag har han spenderat eftermiddagen med  sin mormor Anita och Farbror Dick. Medans jag har jobbat. Han verka trivas bra där ute å skogen.. :P. Så ska kankse våga fråga om hjälp nästa Söndag då jag jobbar fm igen...

Måste ju få några slantar i oktober:S.. Har jobbat ihop 70 tim en de vart en massa nätter innan jag hämta Budda så jag får ju en ganska fin OB också..

Just nu väntar jag på att hemsökta hus ska börja:D.. Bara två min kvar nu..

Så ni får nöja er med de här.. så kanske vi hörs i möra *om ja känner för de;)*..

Ha de gött....

Sanna och Katta!!! Jag och mysan ska leka på tis el ons så tycker att ni också kan va med;)..

God natt från både mig och Budda:D





hmmmm

tjo..
Gissa vad Budda gör nu? Jo SOVER!!. väldigt ovanligt *not* haha Men ska väl inte klaga egentligen..
Han gör framsteg i regnet,, Idag gick han några meter i regnet igår gick han inte ETT steg..
Tittar han på en med sina valpögon å vill bara in i värmen igen.

Men här får ni tre bilder till på köttbullen:D









tjosan

hej=).
Har inte orkat skreve på ett tag.. istället för att lägga ögonen på en tråkig dataskärm så har jag valt att titta på sötnosen Budda istället:D. Fast han ligger ju dock mest och sover.. Haha men ifs är de då han är som sötast:P.

Just nu är han sur på mig *igen* så han har lagt sig på filten vid sänga haha... Hur go som helst.

Som sagt så ligger han mest å söver.. När vi va hos Katta igår å hälsa på så kände jag knappt igen han. Där var ju även Buddas mamma "Saga" och hans syster "Gaia". De va full rulle hela kvällen sen...Hmm så idag har han varit tröttare än vanligt faktiskt:P...

Nej nu ska väcka  monstret och sedan gå ut en sväng med han..

Men här har ni en bild


risk för tjat

Hmm känns som man är ganska tjatig här, men de skiter jag i;) Inte många timmar kvar nu tills Budda kommer=).
Känns som om de inte kommer bli så mycket sömn innan han kommer. Ska hem å duscha sen efter jobbe. Och sen skulle Katta höra av sig när Ewa ringt och bokat tiden hos farbror doktor=). Som öppnade kl 8:00.

Nää nu blir de en kopp kaffe och en cigg:D.

Vet ni en sak föresten??
Budda kommer i möra;)

i möra kommer monstret:D

Tjoho..
SISTA natta nu.. Har en känsla av att den här natta kommer bli gryyyymt lång. Tankarna kommer ju hamna mycket på Budda=). Sötnosen kommer ju hem till mig i möra...=). Han ska ju till vetrinären i möra=( Hoppas han och Gaia är friska....
Så får väl se om man kan somna sen till möran efter jobbet. har väldigt svårt att tro de:S.

Nej ska ta en runda på jobbet..

hörs sen

ha de

blandat....

Sitter på jobbe och är inne på fjärde natta nu.. Efter den här är de bara EN natt kvar...´=).
Har gått ganska smidigt faktiskt. Har varit lugna nätter än så länge *peppar peppar*.

Bara två dagar kvar nu tills den stora dagen kommer *förhoppningsvis*.
Då lilla Budda kommer hem=).

Nej nu ringde Katta så de blir ut å röka..

Hörs sen

fattig!

hopp är inne på tredje natta nu.. I möra är de bara två nätter kvar wiiie=).
Är faktiskt inte så jobbigt,, de är första natta som suger sen så rullar de på.. Bara man får sova .

Va en sväng till djurshoppen idag med katta. Skulle köpa lite nödvändiga saker till vovven..
Allt som allt gick på 595 kr. Men fick en 50 lapp i rabatt *tackar vi för*. Kommer få leva på rester hela månaden. Men de kommer de va värt sen när Budda kommer=). Får väl äta hundmat i värsta fall haha.

Köpta saker

Halsband
koppel
schampo
klotång
fästing bortagare
Två tuggben
Å en massa leksaker


Korg å mat/vatten skålar blir de att köpa på rusta innan vi åker ner till Säffle och hämtar hem monstrerna:D.

Hehe diggar "pipleksaken" som budda ska få, Så jävla snygg.. :P.
ööö nej nu ska jag sätta in Felix pasta sallad med kyckling i micron=)

Ha de!




RSS 2.0