Skogsmullar,,

Hallå!
Kom nyss hem från en liten tripp i skogen med Bali å hundarna var ju såklart med. Dom fick leka å härja lite. Dom hitta ju även en sjö å bada i... Va ju inte direkt planerat, men va ska man göra :P. Få bättre pli på min hund kanske hehe.. Hade med mig lite bullar som man bakade igår, å Bali hade med sig kaffe. Synd att man ska va så osäker i skogen.. Men så länge jag inte är själv, så är de helt lugnt. Men skulle inte gå själv tyvärr. Men vem vet när man får körkort, så kanske man kommer övervinna sin räddsla å va mer i skogen. Buddisten verkar ju uppskatta de iallafall..

Igår va man på ljusparty hos Ewelyn, Blev överlycklig när vita snöbär fanns som melts ljus.. Är helt såld på den doften. Blir nog att köpa på mig ett till paket när Bali har party i okt.. :D

I Möra ska man börja på Bullebyn, Första dagen de ska bli intressant.. Men dom verkar va gör gulliga där uppe. Så de ska bli kul. Kul att ha nö att göra om dagera om inte annat. Visst gör kass lön, men får ju göra något som jag tycker att kul. Plus så ska de bli intressant å se om de är något jag vill jobba med, innan jag utbildar mig till de :P. Så dom här tre mån ska jag ta reda på de. ..

På fredag verkar de som att de blir galej igen, Jag som sa senast i sön att jag ALDRIG mer kommer att dricka igen. Men ni vet ju hur de där är haha..

Nej ska göra mig lite mat innan jag dör..

Ha de<!

Tjosan i trosan!

Hej hej, hemskt mycket HEJ!.

Sandra har äntligen vaknat till liv, efter en hård kväll igår. Några st från jobbet var ute å tog några öl igår, så då hängde man med. * Får jag inte jobba med dom, så får man väl supa me dom:P *. Vart lite för mycket av de goda IGEN!. Fattar inte brukar inte bli så farligt när ja bara dricker öl, men men jag kom väl hem till slut. Gick hem å la mig i sängen, sen kan man på.
- Visst fan, måste ju te pappa å hämta Buddiste.
Haha minnet är inte de bästa ibland, men de va bara att klä på sig igen å traska te pappa... Va grymt jobbigt måste jag säga..

Hopp hänt annars då? Va te Örebro som sagt i fre med Katta å Emmy. Va mycket trevligt. Skulle ha haft med mig minst två par byxor hem. Men vart grymt irreterad på affärerna, som inte kan ha VANLIGA byxor. Nej antigen är de harembyxor eller så är ddom gör tajta längst ner *Hatar båda*- Eller jeans. Men vanliga svart byxor GICK inte å hitta.. Men men fick med mig en chokladbok med mig hem, verka finnas en massa smariga recept i den :P Så de blir att baka å bjuda Emmy å Katta på nön dag <3.
Vi åkte ju även te Helena å hälsa å henne och Noline *Gubben hennes kom också efter en stund*. Gud vilken guldklimp, sååå jävla söt. Man blev ju lite små sugen sj å skaffa sig en :D. Men jag får nöja mig me Budda i några år :P

Idag har man vart hos Kattis å druckit några kaffekoppar. Va mycket trevligt de med <3.



Se så underbart söt ho är!






Lägger in två bilder på Buddisten också :D <3




Hallå i stugan

Sitter å försöker få plats i soffan. Buddisten verkar tro att han äger den. Ligger och fläker ut sig å snarkar som en fullväxen karl. Hehe men han är söt ändå *ibland*. Han är bra sleten efter en färnsjö runda men Emmy å perra.
Så de har vart tre tuffa dagar för grisen. Tis färnsjön, Ons hundkurs, tors färnsjön igen.. Haha ni behöver man inte ha dåligt samvete för att han inte får göra nö iallafall...

I möra drar ve te Örebro som sagt å hälsar på Helena ¨å guldkimpen.. Åker dit med min bästa flickor. Ska bli jävligt kul, först lite shopping, sen ska jag tvinga dom att käka lunch. Sen bär de av te Helena..

Måste först te Polisen innan vi åker. Nyfiken? Va har jag nu gjort på fyllan ;).

Nej men de är bara att invänta Emmy att ho ska sluta ve 10sen bär iväg..

Har fixat en praktik plats också på en förskola. Trodde inte jag skulle få de pga alla skolelever som går före. Men de fick jag :D Så ska dit på mån å säga hej, men börjar inte fören ons. Känns som att jag vill se hur de är att jobba med barn. innan man sätter sig i skolbänken i 7 terminer å pluggar till någon som inte alls passar en annan. Så de ska bli riktigt kul faktiskt...

Nej ska knö till mig lite plats i soffan å mysa med buddisten * om man får :S* Blir nog att sätta på en film också..

Ha de gott!

Hallå!!..

Hejsan!..
Sitter å försöker hitta nö vettigt å se på tvn, men de är ju HELT omöjligt.
Jag och Budda har vart på skolan idag. Gick rätt åt helvete. Vet fan inte va de va med Buddisten idag. Helt omöjlig, lyssna inte för fem öre. Grymt stressad är han där ute. Å ska fram å hälsa på alla, men de är totalt förbjudet där ute. Där är de träning som gäller, å inge lek!

På fredag ska vi te Örebro å hälsa på Helena å bebisen :D. Vi kanske smugglar med tösen hem innan vi åker hem :P. Ska bli grymt kul att träffa henne igen.
Synd bara att när vi äntligen hitta en dag som alla kunde, å en person avboka en tid för att en viss person skulle kunna följa med. Så verkar de inte som att hon vill följa med längre.. Men de är bara att gilla läget

Nej ska sätta på en film tror jag!!!

Ha de.

Hurtigbullen

Hallå!
Idag har man vart duktig å vart runt färnsjön med Katta ( Gaia å Budda fick följa med också:D ). Tog ca 1 tim 50 min hehe 20 min längre än va de brukar göra. Men blir lätt att man sänker tempot när man pratar å bråkar med två hundar :P...

Sen tog vi oss en kaffe kopp eller två hemma hos kattas mor...

Grymt sur på facebook. Kommer inte in=(...

Nej nu ska jag göra mig lite stuvade makkisar å köttfärssås *me like*

ha de!

Hejsan!

Tänkte jag skulle skriva en rad el två, eftersom Bali ville de ;).

Händer väl inte så mycket i vardagen. Gör kasst med jobb har de bleve, så nu har man börjat funderart väldigt starkt på att börja plugga nästa höst! Eftersom kommunen drar ner väldigt mycket nu på alla ställen.
Så te hösten blir de nog en flytt te karlstad å börjar en tre ½ års utbildning. Dom säger ju att finanskrisen ska va över 2011 * Om man lyssnar på arbetsförmedlingen*. Så är den över när man är klar med skolan ;)...

Från de ena te de andra så vart de lite galaj i fre. Hade väldans trevlig å vart väldans fuller!!. Men som sagt jävligt kul hade jag!!..
På dagen fika man först med Bali, sen så släppte vi även huligan hundarna vid gärderna. Dom vart helt slut efter bara tio min haha.

GO SOCCARNA!!!!!.

Anonym Våga stå för dina åsikter, annars kan du lika gärna hålla käft om dina hemska blå teorier.!!!


Suprise!!

Oj oj oj nu vart snopna va ;) Men om jag ska va ärlig så funderar jag stark på å avsluta bloggen, tycker de är roligare att läsa andras bloggar än å skriva :P

Hopp under häljen har de vart oxhälja i stan.. Vart lite för mycket av de goda för min del. Å man mådde inte så jävla bra igår.. * Mitt eget fel jag vet ;)*.

Hela sommaren har bestått av Jobb och lite mer jobb. Har inte hänt så mycket där inte... Har väl vart på några utsällningar också med Buddisten.

Nej nu vet jag varför jag inte tycker om att "blogga"..

Ha de!!

RSS 2.0