vart är världen på väg?

Ja man börjar ju fundera.
Läste aftonbladet nyss å fick en chock när ja läste rubriken "8-åringsköt sin pappa".
Hallå!! Första frågan är ju: Hur i helvete fick en 8-åring tag på en pistol??. Visst är ju tyvärr väldigt lätt att få tag på de speciellt i usa, men mina funderingar är ju att pistolen fanns i hemmet, Vilket ja tycker i så fall är helt sjukt att man låter de ligga framme så att pojken kunde få tag på de. Å laddad desutom, för tror ju inte att en 8.åring kan ladda ett vapen, Men har ju blivit överaskad av människor/barn förut, så vem vet!.
Nej men fy fan... Å en olyckshändelse är ju ganska svårt att tro att de va när han sköt/dödade TVÅ personer".. Han dödade både fadern och hans arbetskamrat. Visst de kanske ligger en hemsk historia bakom allt, Finns så mycket som kommer upp i huvudet, när man tänker på "varför"
Lägger ut artikeln så ni kan läsa själva.



8-åring sköt sin pappa

Nu väntas troligen fängelse

En åttaårig pojke i USA tros ha skjutit två vuxna, en av dem sin egen far.

Nu åtalas han för mord.

Händelsen inträffade i onsdags i St. Johns i östra Arizona där ett helt samhälle nu försöker greppa vad som egentligen hänt.

- Vem kan tro att ett åttaårigt barn kunde döda två vuxna, frågar sig bland andra Roy Melnick, chef vid den lokala polisen.

Enligt Sky News fanns inga tecken på att pojken skulle kunna begå ett sådant brott. Han skötte sig i skolan och hade inte några problem hemma, uppger åklagarna.

Fängelse

Offren, Vincent Romero, 29, och Timothy Romans, 39, arbetade tillsammans på en byggfirma. Pojkens advokat, Benjamin Brewer, kallar det inträffade för en tragedi.

- Vi har två döda människor och en åttaåring i fängelse. Det gör ont i hjärtat, säger han.

Den åtta år gamla pojken kommer att åtalas för mord. Enligt den lag som gäller i Arizona går gränsen nämligen vid just åtta år.

Oklart motiv

Melnick menar dessutom att det inträffade inte var resultatet av ett plötsligt infall. Han kunde dock inte uttala sig om motivet bakom dådet.

Advokat Brewer hävdar att polisen felaktigt förhört pojken utan att någon vuxen som kunde se till hans rättigheter fanns närvarande.

- De blev tidigt under intervjun väldigt anklagande. Två poliser med pistoler. Det skrämmer vem som helst, med all säkerhet även ett åttaårigt barn, säger han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0