allmänt

god kväll i stugorna..
Sitter och halv glor på scrubs, tycker att dom nya avsnitten kan komma snart:D.

Tvättid idag.. de resulterar till en massa spring upp och ner för trapporna.. Å får inte glömma att man redan springer upp och ner med hunden dagarna i enda.. Fast han har faktiskt blivit grymt duktig med rumsrenligheten:D. Har inte kissat inne på några dagar nu.. Nej nu ljög jag, de gjorde han igår men de va för han va själv hemma i nön timme. Så de va ju faktiskt inte hans fel;).
Blev grymt imponerad av han förut när jag kom hem från ica. Han var KVAR i köket där jag lämna honom haha. Han brukar riva ner kompostgallret annars.. Även fast den sitter fast man krokar och snören.. Fattar inte hur han lyckas. Dom är fan inte så duma som man tror ibland. Kanske inte vågar göra så mer för dom två senaste gånger han har gjort de så va jag inte glad när jag kom hem:D. Fick han sitta kvar i köket medans jag satt i vardagsrummet..

I möra blir de nog en tripp till Katta så han får busa av sig några kg med Gaia.... Ska nog få bli hans träningspass en gång i veckan haha..
På måndag ska han till vetrinären och få sin 12 veckors spruta,, Ska bli intressant och se hur de går.. Får ta med mig några frollic bitar å ge han hehe...

Nej ska väl ut med grisen sen blir de att krypa under täcket och SOVA!!..
Om han nu vaknar,, han är rätt sleten haha

Som ni ser här..




Natti natti



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0