tjohu

Tjo!.
Har lugnat ner mig lite nu, sitter och glor på körslaget. Satt och svor förut för mig själv om att de inte finns nö på tvn. Men så var de ju körslaget:D.
Ska upp kl sex i möra å jobba=(. Har ju blivit lite bekväm av mig med mina nätter;). Men de är ju ifs bara tre timmars jobb så jag ska nog överleva..
Nej tänkte slänga in lite bilder på Buddisten, var ju ett tag sen!.













Kommentarer
Postat av: Katta

ASG!!!!!!!!!

Gillar sista bilden SKARPT!!!



hans inre jag kom fram i bild =D



sötnötgrisen ;)

2009-01-18 @ 02:05:15
URL: http://kaatitsy.blogg.se/
Postat av: Maria

Näe, man gör sig själv mer illa än vad man borde när man tänker och grubblar... Men ibland orkar man inte låta bli, eller iallafall inte jag... Dom har det garanterat bättre nu!!! Båda två!!! Men man får hoppas att dom håller bättre koll i framtiden!!!

2009-01-19 @ 14:52:03
URL: http://mianrianmarrizzz.blogg.se/
Postat av: Maria

Uhm, tankarna kommer ALLTID när man ska till att lägga sig på kvällarna... Näe, det låter inte alls dumt... Sängen är "helig" för mig och där kan jag oxå släppa lös allt som behövs!!! Speciellt på nätterna... Jo, jag tror faktiskt att man blir mest sårbar då pga många olika faktorer, men främst för att man är trött, tror jag...



Det är förresten inte dumt att släppa ut det som behövs överhuvudtaget, men jag håller med, i sängen känns det helt okej och man känner sig inte dum där... =D

2009-01-20 @ 14:52:49
URL: http://mianrianmarrizzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0