Vad lider världen av?

Läste på texttvn förut. Om att en 9-årig flicka i brasiilen gjorde en abort med tvillingar. Hon hade blivit våldtagen. Och nu demostrera dom jävlarna om att de va fel av flickan att göra abort!!  (Katolska kyrkan) HALLÅ VAD LIDER NI MÄNNSIKOR AV!!.
Blev grymt förbannad när jag läste artikeln. De va bara tillåtet att göra abort om de va våldtäkt eller om mammans liv va i fara. Hon uppfyllde båda fallen. Nu är hon bannlyst från kyrkan o´ch även alla som va inblandade i aborten.
Fattar egentligen inte hur folk tänker, Visst att de är deras religon, men om de nu va tillåtet att göra om de va en våldtäkt eller om mammans liv va i fara. Hur fasiken skulle en 9.åring klara av en graviditet?? Fattar inte hur hon kunde bli gravid över huvudtaget, men inget är omöjligt tydligen.. Nej fy för vissa religoner säger ja bara!!!

Kan förstå vissa som är emot abort, men i vissa fall är de bäst för ungen att aldrig bli född.. Men så finns de vissa som använder aborten som nö jävla previtimedel. Vilket jag tycker är helt fel. Vissa tänker verkligen så, Varför skydde sig/ eller ta p-piller m,m när de finns abort. Är ganska sjukt de måste jag säga.
Men tycker att de är bra här i Sverige då vi har valet. Då de finns vettiga männsikor, som tänker på barnet och deras framtid. Ibland är abort den bästa lösningen!...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0