Rött vs Blått

Halloj.
Sitter och halvglor på "hjälp jag är med i en japansk tv show".
Har letat ihjäl mig efter röstlappen som man fick på posten för nön vecka sen. Tänkte att jag skulle va duktig å rösta. Men den ligger nog i soporna.. Får ringa å höra om man kan få en ny lapp..
För jag tänker göra min insatts så att inte moderat j**larna, inte får mer makt än vad dom har.....
Hoppas verkligen att sossarna vinner nästa år, för får moderaterna makten i fyra år till så flyr jag landet, för dom kommer att köra Sverige åt helvete... Visst de är bra att dom får ut mer sjukskriva i arbetet, MEN de drabbar fel personer. Dom som VERKLIGEN inte kan jobba, måste ut i arbetslivet, å gå runt å ha skit ont. Då är de bättre att dom försöker hitta dom där j**larna som sitter hemma å får sjukpenning för dom har ont i lilltån.. Tycker att dom som verkligen har ont, ¨å kan inte jobba. Dom ska få va hemma. För dom har de inte så jävla gött där hemma heller.... Tycker att dom borde hitta nön mellanting i de hela.
Plus så hörde jag att dom vill införa 56 tim arbetsvecka. HUR I HELVETE TÄNKER DOM DÅ?. Arbetslösheten kommer ju att stiga som F*n. För jobbar personalen längre pass. Kommer de inte att behöva lika mycket folk. Om man jobbar fem dar i veckan, så måste man då jobba över 11 timmar per pass.. Så tex wasa/OLW som är dom största arbetsplatserna i stan, fatta hur många skift dom kommer att få lov att skicka hem. olw kommer de ryka ett skift, men på wasa kommer de ju att ryka fler. Stan kommer att gå under. Å inte bara här i stan, hela Sverige kommer att försvinna. Å varför sänka skatten? Speciellt i såna här tider, å nu vill dom sänka ännu mer?? Vart finns dom pengarna? Tänker dom alls, eller sitter dom på ett lyx hotell nön stans å dricker drinkar å kommer fram till saker på fyllan? Börjar ju nästan tro de..
Nej du mitt hjärta är rött. Jag har egentligen noll koll på vad alla partier står för. Men får VERKLIGEN hoppas på att Moderaterna INTE vinner nästa år. Visst tycke inte så där gör mycket om Mona sahlin men hon är ju tusen gånger bättre än Rainfeldt.

Nu berätta Emmy att jag inte behöver röstkortet. Så nu ska jag rösta RÖTT!!!!

Tack å hej!

Mona VS Grisen







Kommentarer
Postat av: Sanna

Jovisst de drabbar fel personer, men då får de ändra på sjukskrivningen och försäkringskassa.



Jag tänker inte slita och jobba och sedan betala skatt som sedan går till lata människor som vägrar jobba.. Nä nä GO GO MODERATERNA!

Dessutom får jag betala mindre skatt, tjänar 1000:- extra!!

2009-05-29 @ 21:32:57
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Sanna

De är så här, hur ska de kunna hitta ett system på 4år? Man ska låta de ha makten igen. Jag trivs med moderaterna som makthavare. De har gjort de ska göra. Att finanskrisen slog till nu och de har skött de bra visar bara det att de är ett bra parti.



Att detta med de varslar beror mycket på finanskrisen. De kommer komma på ett system och ordna upp det. Men de är svårt när allt rasar i världen just nu. De är inte bara i Sverige detta sker.



De är inte moderaterna som säger till en sjuk person att jobba. De är försäkringskassan och hälsan som har blevit strängare. Till och med har de blåa partiet kommenterat detta att de är sjukt.

Men de krävs dessutom, folk är så lata att de stannar hemma med ont i nageln nu för tiden.

Men som sagt, jag kommer alltid rösta blått för mina pengar ska absolut inte gå till personer som går hemma för att de inte orkar jobba!



2009-05-29 @ 22:55:08
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Katarina

Sanna, en dag HOPPAS jag du med blir arbetslös!!!

Får du se hur kul de är att gå hemma utan pengar till varken mat, nöjen, läkarvård eller tandläkare o jobb finns de inte ens!



Då arbetslösheten är så hög nu så finns det minst 100 sökande till varje jobb som har mer behörighet än en annan. (Och då menar ja inte bara i Filipstad)



Men nej, ja är varken SJUK eller ARBETSSÖKANDE ja är väl LAT & VÄGRAR arbeta eftersom ja går hemma!!!



Och dessutom så blir de i slutändan Moderaternas fel att försäkringskassan o hälsovården skickar ut sjuka i arbetslivet igen. Då dessa måste följa vår statliga lednings beslut! Är även till stor del M:s fel att det varslas hit o dit i dagens läge också, då företagen måste anpassa sig till högre löner och för deras del högre skatter (så den kan sänkas för dem arbetande & förmögna) så slutar det med att de måste säga upp folk! Kommer bara bli värre om M får igenom längre arbetsveckor. Då behövs det inte lika mkt folk längre.

Då är du nog inte lika stolt över de blåa om du själv får gå hem!



Tack för mig! Blir så trött på folk som verkar tro att man väljer ALLT som händer i sitt liv själv!

2009-06-01 @ 00:20:35
URL: http://kaatitsy.blogg.se/
Postat av: sanna

För de första Moderaterna ordnade att de skulle vara lättare för FÖRETAGARE att ta i mot mer personal men eftersom krisen slog till nu i världen så är det svårt. Nej, visst de är inte så skoj men meningen är att folk som kan jobba ska söka och få jobb.. Vi som jobbar ska kunna få ha våra pengar, deras förmögenhetskatt är borta, kommer soc tillbaka så ska de förmögenhetskatt som ska gå till de själva!!



Nu när krisen är här så har de ordnat de skit bra, jag litar fullut på moderaterna och är super nöjd.



Katarina, folk är lata så jävla lata. Ligger hemma istället för att söka nya jobb.. Hälsan och försäkringskassan är tvungen att skicka ut folk, att vara hemma för en skada i lilltån är absurt!



Svårt och diskutera detta genom en dator, men TACK FÖR ATT DU HOPPAS ATT JAG BLIR ARBETSLÖS!!!

2009-06-01 @ 10:43:24
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Katarina

Ja varsegod de var så lite så :)



Tkr bara att de verkar som om du skulle "må bra" av o bli arbetslös då du tydligen glömt hur de var redan innan finanskrisen slog till! Så lätt som du verkar tycka att de är för o få jobb är de verkligen inte!



O visst finns de dem som är lata. Men dem har oftast redan jobb o väljer att sjukskriva sig för "huvudvärk" eller likanade i några dagar. De som har mindre arbetstid eller heltidssjukskrivning får gå igenom sjukt mkt kontroller för o ens få de. O då räcker de inte med en nageltrång eller ont i örat, dessa måste även gå igenom en återhämtningsprocess som inte brukar vara billiga eller smärtfria. Och detta just för att dem ska kunna återvända te arbetslivet så fort som möjligt.

Så att kasta skit på sjuka människor gör mig inte glad! Tänk om du en dag verkligen blir sjuk, hur skulle du då känna dig om du inte fick hjälp o folk talar om att de är bara lathet som orsakat din sjukskrivning!

2009-06-01 @ 19:26:37
URL: http://kaatitsy.blogg.se/
Postat av: Beccih

Jag håller med sanna.. modraterna är de som kommer göra gott för sverige! men det behövs tid för att ställa allt till rätta - "moderaterna kan inte ändra på något på 4 år som socarna haft 12 år på sig att ställa till"



mer pengar för de som jobbar - mindre pengar till de som inte är "sjuka". de finns så många i vårt land som bara går hemme för att de har lust, vi kan nog alla räkna upp många bara i vår stad.



just i början så drabbar de även de som faktigst är sjuka men det är för att få bukt på ett stort problem och ett beroende som socialdemokraterna skapat. med tiden kommer deras hårda regler släppa och de som verkligen är sjuka kommer inte drabbas.



jobb finns alltid - bara man vill, vi har ett helt land samt ett grannland fullt med jobb. bara man söker samt visar upp sig.



arbetslösheten är hög nu men det är finanskrisens fel. moderaterna har gjort det bästa av situationen.

2009-06-06 @ 13:01:36
Postat av: Katarina

Bra "Beccih"!!

Då kan ju du informera mig om vilka jobb som finns?!

Då arbetslösheten är såpass hög nu så finns det till alla jobb personer som har mer behörighet och mer arbetserfarenhet än en annan.



Så att det alltid finns jobb bara man vill de håller jag INTE med om. Då man kan sitta o söka flera jobb per dag och ringa runt till företag runt om i Sverige utan o ens få besked om att de läst ansökan ibland!



Håller fast vid mitt, tror/tycker man att det är så lätt o få jobb så skulle ja vilja se hur kul ni själv tkr att det är den dag ni blir arbetslösa!

Istället för o sitta med sitt jobb o sen klaga över vad tråkigt de är när de finns personer som gladerligen skulle tacka ja till samma jobb!

2009-06-08 @ 00:12:28
URL: http://kaatitsy.blogg.se/
Postat av: A-K

Vilken härlig debatt f-n att jag missade den=)

2009-06-09 @ 00:18:40
URL: http://bali.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du vet verkligen inte vad du pratar om!!!

Soccarna kommer köra sverige i bott igen, ALLA kommer leva på bidrag och ingen kommer orka jobba för de är ju mycket bekvämare att gå hemma och bara vara.

Dock behöver moderaterna finslipa sina ideér men vad fan de har ju inte ens suttit i makten i 4 år och dessutom fått en finanskris på halsen! Varför ska vi rika få betala för att andra inte orkar jobba?

Och tro mig, jag har varit arbetslös x antal månader och även år, skulle ALDRIG vilja gå tillbaka till soccarna någonsin!!!!!

2009-09-12 @ 21:57:54
Postat av: Anonym

Katarina: De första du skulle göra var att flytta ifrån Filipstad!!! DÄR finns de fan inga jobb..

2009-09-14 @ 17:00:42
Postat av: Sandra

Hej kära anonym!

Eftersom du inte vågar stå för dina åsikter, tänker jag inte anstränga mig att svara på ditt inlägg. Du verkar ju inte heller veta vad du snackar om!

2009-09-20 @ 23:46:57
Postat av: Katarina

Anonym: Vet inte om de första är till mig, men har fått höra från bloggägaren att de är samma IP adress på båda anonyma iaf.



Och då jag inte vet vem du är (eftersom du tydligen inte vill stå för de & dina åsikter) så kan du ju gärna tala om för mig exakt vart du menar att man kan få jobb?



För tror du att jag sitter o väntar på jobb här i filipstad, då lider du av något!!! Men jag kan INTE flytta innan jag fått ett jobb, för sitta hos fogden för obetalade räkningar är inget jag skulle vilja ha på min meritlista. Jag söker jobb mer eller mindre överallt i sverige, hos arbetsgivare jag har behörighet till att jobba hos, och även jobb jag skulle vilja jobba med/lära mig.

Så ja, jag kommer flytta ifrån filipstad den dagen jag fått ett jobb.

2009-09-20 @ 23:48:38
URL: http://kaatitsy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0